• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Petting

Ja mówione miałam i z dziećmi też będę rozmawiała bo obecna edukacja szkolna woła o pomstę do nieba...
W 4 klasie jak byłam, na lekcji WDŻ (osobno chłopcy i dziewczęta ) było tak, że jakaś babka przyniosła na lekcje chłopięca, sztuczne dildo i pokazywała jak zakładać prezerwatywę to chłopacy Szczali ze śmiechu . Natomiast Nam rozdała podpaski i na tym się skończyło :).
Ja z edukacji seksualnej pamietam, ze tez byly te sztuczne penisy, ale ze byly w kolorach wszystkich ras, zeby bylo poprawnie politycznie (chodzilam do szkoly w Anglii). I tez wszyscy mieli beke. Tak ze na zachodzie to tez lezy, mozna nawet powiedziec, ze serial “Sex Education” bardzo realistycznie pokazuje ten temat.
Fajnie, ze twoja mama z toba o tym rozmawiala, ale obawiam sie, ze jestes raczej wyjatkiem, przynajmniej jesli chodzi o nasze pokolenie

reklama
A czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, że ta dziewczyna zakłada co chwilę inne konta od jakiegoś pół roku, jak nie jeszcze dłużej i co kilka dni pisze to samo? I NIC do niej nie dociera. NIC.
Nie zdaje, bo az tak sie nie przygladam, co sie tu dzieje, by dostrzec jakies patterny. Ale ty jestes moderatorem, wiec fair enough. No, w kazdym razie to chyba potwierdza, z jak zaburzona jednostka mamy do czynienia, nie wiem, czy to usprawiedliwia do podsmiechujek

Ja z edukacji seksualnej pamietam, ze tez byly te sztuczne penisy, ale ze byly w kolorach wszystkich ras, zeby bylo poprawnie politycznie (chodzilam do szkoly w Anglii). I tez wszyscy mieli beke. Tak ze na zachodzie to tez lezy, mozna nawet powiedziec, ze serial “Sex Education” bardzo realistycznie pokazuje ten temat.
Fajnie, ze twoja mama z toba o tym rozmawiala, ale obawiam sie, ze jestes raczej wyjatkiem, przynajmniej jesli chodzi o nasze pokolenie
Czy w tej poprawności politycznej, czarny/brązowy był większy a żółty najmniejszy? 😏

Nie zdaje, bo az tak sie nie przygladam, co sie tu dzieje, by dostrzec jakies patterny. Ale ty jestes moderatorem, wiec fair enough. No, w kazdym razie to chyba potwierdza, z jak zaburzona jednostka mamy do czynienia, nie wiem, czy to usprawiedliwia do podsmiechujek
Uwierz, wiele razy pisałam jej różne rady i nic. Za każdym razem mówiła, że skorzysta z nich, a i tak tego nie zrobiła. Wielokrotnie usuwała konta i zakładała nowe z tym samym tematem, bo się zorientowała, że jako moderatorzy widzimy jej IP i wszystkie przypisane do niego konta (chyba że zostanie usuniete lub korzysta z innego internetu lub urządzenia). To wygląda już jak trolling od bardzo dawna. Pomoc była oferowana, nigdy nie skorzystała. I tak – to ta sama osoba. Każda jej odpowiedź wygląda identycznie w każdym temacie. Jeśli ktoś naprawdę potrzebuje pomocy, to ją przyjmuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry