reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Tak sobie mysle ze chyba czas sie przedstwaic skoro sledze wasze brzusie juz jakis czas ale jakos nigdy do tej pory nie mialam odwagi sama zabrac glosu...:szok:
My mamy due date na 02.18.2010 wiec rybka jak nic hehe:-)
Staram sie rozkminic jak to wszystko tutaj dziala...cale to wklejanie itd...:p
Wszystkim przyszlym mamom gratuluje i zycze aby dzidzie zdrowe byly.My z mezem bardzo chcielibysmy chlopca ale sie zobaczy...! 1pazdz.mam USG wiec trzymam kciuki.
pozdrawiam:happy:

Agnieszka
Witam:-D I spokojnej ciąży Ci życzę:tak: I trzymam kciuki za chłopaczka;-)

reklama
Ja brałam Feminatal a od trzech dni biorę Centrum Materna :-) Zdaje się że nie ma większego znaczenia jakie witaminy bierzemy. Wszystkie te kompleksy mają bardzo podobny skład. Tak powiedział mój ginek a potem Pani w aptece.
Ja dostałam dodatkowo 1000 mg magnezu extra :-)

Bo właśnie około 20 tygodnia czuje się zazwyczaj :-) Przy kolejnej ciąży jak się już wie czego "wypatrywać" można czuć wcześniej.
Ja poczułam w 16 tygodniu i do teraz czuję bardziej smyranie niż kopniaczki ( kopniaków było do tej pory może 3)

To ja czuję codziennie i to już coraz mocniejsze zazwyczaj po jedzeniu tak po 10 minutach jak Kruszynka dostanie już zastrzyk energii;-):-D:-D I tak jest pare razy dziennie:-)

Dziewczyny, czy ktoras z Was tez cierpi na katar w ciazy? mnie strasznie to meczy...nie moge spac, boli mnie gardlo, bo w nocy chyba oddycham przez usta...macie jakies sposoby?

Dziewczynki....mam takie pytanie...Czy w ciazy stosujecie depilacje woskiem? ja nie wyobrazam sobie w ciazy tego bolu zwiazanego z depilacja woskiem okolic bikinii.... Tym bardziej jestem przyzwyczajona do depiklacji "do zera" ;) Chcialalbym pojsc w tym celu do kosmetyczki, ale boje sie bolu i narazenia przez to malenstwa....
Co Wy na to? Meczy mnie mechaniczna depilacja, ale na razie tylko na nia sie decyduje...

reklama
Do góry