kaasiorek84
Fanka BB :)
Mamuśki ja sie dzisiaj dowiedziałam,że w lutym bede szczęśliwą mamą córeczki:-) na poczatku myslałam ze bedzie chłopiec,ale jak już zobaczyłam i wiem to i tak ciesze sie jak głupia..hehe
Pozdrawiam
![]()
gratuluje kochanie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mamuśki ja sie dzisiaj dowiedziałam,że w lutym bede szczęśliwą mamą córeczki:-) na poczatku myslałam ze bedzie chłopiec,ale jak już zobaczyłam i wiem to i tak ciesze sie jak głupia..hehe
Pozdrawiam
![]()
Niesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...
Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środkaNiesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...
![]()
Miałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środkaNiesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...
![]()

a wedlug mnie to troche nie wiesz o czym mowisz, skoro do konca nie wiesz jak jest. Akurat jestem w takiej sekcji jogi ktora najbardziej ma na uwadze kulture fizyczna, a nie filozofię, wiec nie mow ze przezywam ( jestem wege i zyje wedlug ahimsy, ale nie jestem w pelni joginką). Przezywam akurat to co potwierdzone, ze joga to najinteligentniejszy rodzaj cwiczen.Jest wiele prac NAUKOWYCH na ten temat. ja jestem w sekcji tzw"jogi akademickiej" ( naukowo badanej), wiec jestem daleka od rozsiewania aury magii wokol cwiczen, choc to swoja drogą tez mozna odkryc.Wiesz co ja uważam że joggini (nie wiem czy dobrze napisałam) za bardzo "przeżywają".
Rozumiem że jest to filozofia ale nie trzeba robić takiego HALO wokół tego. Nawet dziecko wie że "sport to zdrowie" i joga wg mnie jest rodzajem "sportu".
To super!:-) Gratuluje córuni!Mamuśki ja sie dzisiaj dowiedziałam,że w lutym bede szczęśliwą mamą córeczki:-) na poczatku myslałam ze bedzie chłopiec,ale jak już zobaczyłam i wiem to i tak ciesze sie jak głupia..hehe
Pozdrawiam
![]()

no widzisz Ilonka i Ty się nareszcie doczekałaśMiałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środkaNiesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...
![]()
:-)

Oj jak fajnieMiałam iść spać, ale jestem w takiej euforii, że musiałam wrócić na kompa i się pochwalić! W końcu poczułam!!!!!!!! Pierwsze ruchy które wyczułam, a tak od razu sadził w brzuch, że nawet Andrzej czuł i widać było delikatnie, że się ktoś dobija od środkaNiesamowite uczucie :-) Chyba dzisiaj nie usnę...
![]()

Normalnie CZAD
Będę teraz chyba cały dzien chodziła podjarana