ja trzymam kciukasy za to żeby było łatwiej i sprawniej :-)
ale tu dzisiaj cisza.... matko
Ja też się zastanawiam gdzie wywiało wszystkie dziewczyny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja trzymam kciukasy za to żeby było łatwiej i sprawniej :-)
ale tu dzisiaj cisza.... matko
na porodowkiJa też się zastanawiam gdzie wywiało wszystkie dziewczyny![]()
no a ja sie za dobrze nie czuje z takim duuuzym ciałkiem więc mam nadzieje,że po ciązy to zgubie;-)bo jestem niska 163cm i jak ważyłam przed ciąża 55 kg to było mi dobrzetak jak u mnie.. i mam nadzieje że wszystkiego po ciąży nie zrzuce.... powiem wam że dobrze się czuję jak mam więcej ciałka![]()
nie jest tak źle damy radę!;-):-)a na koniec najwięcej sie wody nabiera:-)Zawsze, gdy widzę nowy post na tym wątku to idę się wazyć:-)
Ej... mam 15 na plusie. To w tydzień poszło 3 kg do przodu?E?!
Ale przynajmniej przy okazji szukania wagi znalazłam balsam pod łóżkiem.
bo u nas w szpitalu wszytskie pierwiastki nacinająbez sensu,bo nie raz można sie obejsc bez tego..;-)
No moze być - teraz na wadze przybiera Maleństwo dość szybko, obrasta w tłuszczyk
nic się nie martw, 15 na plusie to nie tragedia![]()
wiadomo,że lepiej jak natna niż masz popekac,bo to gorsze jak sama pękniesz..Ja już w sumie nie wiem co lepsze - czy nacięcie, czy samoistne popękanie![]()
Moja lekarka mi powiedziała ze postara sie nie nacinac krocza jezeli nie bedzie takiej koniecznosci wiec mam nadzieje ze obejdzie sie bez tego a jak nie to trudno wazne zeby dzidziuś wyszedł bez przeszkód. A co do porodu to dużo ludzi mowi mi ze drugi poród jest lżejszy i szybszy a jak dochodzi do tego krażek to powinno pojśc szybko. Ale ja sie dopiero o tym przekonam jak urodze![]()
Ja tez niewiem, chociaz troche wydaje mi sie ze jak samemu sie peknie to lepjej. Bo tak to polozna moze naciac ile jej sie podoba. No niewiem. Ja na szczescie nie musze sie martwic ze mnie natna bo u nas tego nie robia.Ja już w sumie nie wiem co lepsze - czy nacięcie, czy samoistne popękanie![]()