reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Jak ja Was dobrze rozumim kochane dziewczyny! dobrze że moge komuś pomarudzić :p :tak::-D
Mały dziś od rana szaleje a teraz na wieczór dopiero najbardziej.. wszystko juz mnie boli.. a na dodatek ręgosłup i nogi dokuczają (puchną bardzo) choć byłam tylko na krótkim spacerku dziś..
Te ostetnie tygonie ciąży są naprawde męczące..:wściekła/y::szok:
Ale juz niedługo będą maleństwa z Nami :tak::-):rolleyes2: :blink:

reklama
Ja juz mialam robione KTG w szpitalu kazdego dnia czyli juz razem zliczajac to z 7 razy, przez 20 min sprawdzali mi serduszko mojego babelka ktore bilo bardzo dobrze :-D ale zadnych skurczy no moze malutenkie, polozna powiedziala ze jak sa duze to zapis idzie duzoooo do gory na pare centymetrow!!

Czarodziejko, AniuForever, Dusiu ogromniaste gratulacje !! Niech wasze pociechy rosną duże i zdrowe !!
congratulations_baby.gif

Smsik od kasia1000 (30 stycznia 2010r. godzina 7:03):

"Dzisiaj 30 stycznia o 2:50 urodziłam Alicję:) 3080g i 53cm:) Było ciężko, ale jakoś dałam radę. Malutka jest śliczna i zachowuje się jak aniołek. Teraz odpoczywamy:) Pozdrów dziewczyny:) Buziaczki"

reklama
ja juz po wizycie, wczoraj wróciłam o22 i już nie miałam siły pisać.
więc tak maleństwo waży 3200, wymiary na takie na 36 tydzień, ale lekarz stwierdził że jest ok bo ja tez zaduża nie jestem, poza tym łozysko 2-3st. dojzłości, szyjka miękka i juz prawie całokiem zgładzona, rozwarcie prawie na jeden palec;-);-) więc już prawie wszystko gotowe:tak:

muszę teraz pilnować ruchów, lekarz pwiedział że jakby mnie coś zaniepokoiło to od razu mam jechać na izbę przyjęc

tak więc czekamy:tak::tak:

a KTG też jeszcze nie miałam robione, bo nie było takiej potrzeby

Do góry