Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny Marika ma na jednym policzku lekkie rogowacenie naskorka,tzn.ze ta skora jest taka sucha jakas i nie taka gladziutka jak na drugim policzku,stosuje od wczoraj alantan,czy u Was tez jest cos takiego
co do kup to u Tosi od kilku dni cisza.Poza pierdzioszkami dosyć głosno furkotającymi.Brzuszek miękki wiec sie nie denerwuje jeszcze chwile.
A kupy na plecach sie zdarzały a jakże.I mokre śpioszki również.Wtedy dziecie całe do kąpieli i po zawodach
dziewczeta mam malutki problem - otóż.Zauważyłam na ciałku Tosi krosteczki, które na pierwszy rzut oka wyglądają jak potówki.Znikaja po 1 dniu.Ale.Myślałam, że potówki są na przede wszystkim na buzi a teraz kilka jest na klatce zez piersiami i kilka na brzuszku... czy ktoś mnie moze oświecić?
dodam jeszcze, ze nabyłam szampon J&J lawendowy.Moze to od tego - w koncu jak spłukuję włoski to woda z szaponem zostaje w wanience.Jak umyli mi Tosie J&J w szpitalu to cała była wysypana.