• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pierwsze Buciki

Czy attipasy sprawdzą się też teraz na lato? Nie będzie za gorąco? Córka zaraz kończy 11 miesięcy, chodzi przy meblach, z krzesłem/wyższym schodkiem/pchaczem. Na placu zabaw mamy piasek, więc jest w skarpetkach, ale czasem chciałabym ją wyjąć z wózka tam gdzie jest beton (przy ławce na przykład). Niedługo lecimy na wczasy i nie chcę żeby gołą stopą stawała gdzie się da… Trochę mnie to obrzydza, zwłaszcza w hotelu.

Kupiłam Domyos Babylight z Decathlonu, ale spadają albo ona sobie zdejmuje 🤡

Na dworzu jednak wolałabym zakryć tę stopę podeszwą.

No i nie wiem co teraz wybrać, bo te wszystkie na rzepy wydają mi się tak samo spadające co te, które już wybrałam. Z kolei obawiam się tej skarpety w skarpetowych w lato.
My je mielismy na lipiec/sierpień zeszlego roku :) jakaś seria na lato byla. Nie ubieralam skarpetek.

Tylko mój nie był specjalnie wychodzący z wózka 🤷‍♀️ a potem wylądowałam z nim u rodziców i tam po ogrodzie był na boso, a jak ruszył sam i zabieralismy go na spacer to miał trampki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry