reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

aukcja na X-Landera kończy się o 12:22
Rozmawiałam z właścicielką (strasznie sympatyczna), bo nie udało mi się wybrać, żeby go obejrzeć na żywo i powiedziała mi, że jest w szoku, bo aukcję obserwuje 40 osób!!! Na razie nikt nie licytuje (w końcu to Kraków i każdy próbuje być sprytniejszy, żeby coś zaoszczędzić) ;-)
Ja też jestem w szoku i tracę nadzieję, że uda się go kupić, albo cena wywinduje powyżej naszych możliwości.
Jak myślicie, ile ten wózek może być faktycznie warty?

reklama
monia-t spokojnie z tymi obserwującymi to może by tylko chwyt....może też pomyśl o jakiejś alternatywie. Może u was w kraku jest jakis komis dziecięcy?Wiesz podobno warto skoczyć do takiego sklepu. Popatrz też tutaj Kraków ubranka, zabawki, wózki dla dzieci - Gumtree Kraków ja z gumtree dużo kupilam bo ceny fajne a możesz podjechac i zobaczyć. Niestety nie wiem ile jest wart ten x-lander....

dzięki Ribi :)
ja się zupełnie nie upieram na ten wózek, tylko szukałam w sumie gdzieś blisko nas, żeby go jeszcze obejrzeć, no i ten się akurat pokazał. W sumie, to dopiero zaczęliśmy poszukiwania.
No i chcę żeby był z fotelikiem do kompletu, bo nasze autko (Ibizka) nie jest zbyt pakowne i moglibyśmy wtedy wozić sam stelaż i dziecko w foteliku.

W sklepie, który zresztą tu polecałam, mają też komis i serwis, więc wózki w bdb stanie
TwojeDziecko - wzki, ubranka, foteliki dzieciece
jest naprawdę w super stanie, świetnie amortyzuje, bo go testowaliśmy w sklepie i można dopasować fotelik. Nie wiem tylko, czy gondolka nie jest zbyt nisko...

----------------------------------------------------------------
no niestety. Głupia ja, bo zadzwonił do mnie telefon i odebrałam i nie zdążyłam z licytacją!!!! :wściekła/y:
wózek poszedł za 610zł

Co w takim razie myślicie o tym Deltimie z linka wyżej?

Ostatnia edycja:
Monia-t - oj szkoda, że sie nie udało :( A co do tego wozka, źle nie wygląda i w sumie jest tani, chyba musisz sama ocenić i sprawdzić, jak sie prowadzi i czy Ci odpowiada.

monia-t skoro macie ibizę (rozumiem, że chachback) to lepiej sprawdźcie czy Wam się zmieści stelaż. Pisze o tym,bo dla nas to było istotne przy wyborze i w rezultacie zamiast x-landera zdecydowaliśmy się na Mutsy transporter...chodzą w niezłej cenie (ale teraz nie ma fajnej oferty na all)

reklama
Monia-t-dziewczyny zaczęły zachwalać tak te x-landery ze ja tez zaczęłam rozglądać się za urzywanym,co prawda,bo mam spacerowy po synku,ale się okazało ze brakuje paru istotnych rzeczy(mieliśmy małego owczarka niemieckiego i on wszystko kradł..pranie ze sznurka...jak nie przypilnowałam to ukradł i podziurawił,podarł...zeżarł pałąk zabezpieczający,pasy bo się odpinały...a mam samą spacerówkę..dokupić do niej to i parasolkę to wyjdzie mi ze 250 zł,więc wolę dołożyć drugie i mieć z gondolą wózek,z resztą spacerówkę bym miala do sadu...i bym się nie bala ze mi się pobrudzi bo syn ją trochę doprawił)Ja zastanawiałam sie nad xt albo taki jak ten xa.
A tu ci wklejam przykładową aukcję:
X LANDER XA SPACER+GOND +TOR +FOTELIK GRATIS bdb (1321310430) - Aukcje internetowe Allegro
Niby napisane ze fotelik gratis a nie dotyczy go licytacja.

Ostatnia edycja:
Do góry