Dziewczyny przebywajace w uk a czy wiecie cos moze na temat tych wozkow bo malo opini na ich temat Britax B-Mobile 3 in Auora Green (Pack 1) inc Britax Baby Safe Plus Shr II Car Seat BUN/CPC057988/13 - Bambino Direct ? Z gory dzieki za pomoc.
reklama
F
fogia
Gość
powiedzcie mi dziewczyny dlaczego ten mutsy taki drogi? :-( Tak strasznie mi się podoba ale cena poza naszym zasięgiem. :-
-
-
-(
iwi10
Fanka BB :)
fogia ja też nad tym ubolewam:-(strasznie mi się podoba, ale juz postanowiłam że nie kupuję.
AsiaK.
Iwi10, fogia - wozeczki mozna taniej kupic w na angielskim ebayu www.ebay.co.uk mam namiary na osobe, ktora mogla by Wam w tym pomoc - tzn. z licytacja, odbiorem, wysylka do PL
Osoba ta jest sprawdzona - ja kupilam w zeszlym roku Quinny ZAPP(używany) i moja serdeczna kolezanka tez w ten sposob nabyla uzywana spacerowke dla synka.
Wszystko z przesyłka kosztowalo mnie 250zl.
Osoba ta jest sprawdzona - ja kupilam w zeszlym roku Quinny ZAPP(używany) i moja serdeczna kolezanka tez w ten sposob nabyla uzywana spacerowke dla synka.
Wszystko z przesyłka kosztowalo mnie 250zl.
F
fogia
Gość
AsiaK dzięki za namiary na stronkę. Super pomysł, zaraz ją przeszukam. Z załatwieniem formalności nie będę mieć problemów, moja szwagierka mieszka w UK więc mogłabym ten obowiązek zrzucić na chrzestną mojego synia. ;-)

AsiaK.
Powodzenia!!!
wierze, ze sie uda!!
wierze, ze sie uda!!
C
claudia4you
Gość
Tak POWODZENIA :-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Claudia - Nas też z mężem nie stać na zakup wózka, dziadkowie będą kupować, a raczej sie składać, z jednej strony i drugiej więc dlatego jak oglądamy wózki to 1200zł nie jest dużo przy składce dziadków, jakbysmy sami kupowali to pewnie używane bo skąd by było brac na to wszystko przy Naszych zarobkach... wstaw fotke pochwal się zdj wózka:-) bo nie kojarze nawet jak już wstawiałaś:-)
C
claudia4you
Gość
Claudia - Nas też z mężem nie stać na zakup wózka, dziadkowie będą kupować, a raczej sie składać, z jednej strony i drugiej więc dlatego jak oglądamy wózki to 1200zł nie jest dużo przy składce dziadków, jakbysmy sami kupowali to pewnie używane bo skąd by było brac na to wszystko przy Naszych zarobkach... wstaw fotke pochwal się zdj wózkabo nie kojarze nawet jak już wstawiałaś
![]()
wiesz fotki nie dawałam bo wózka jeszcze nie mam
ale pokażę Ci jaki mam dostać

o taki sam ;-) i ten sam kolorek
http://allegro.pl/super-zadbany-wozek-jet-i1278007490.htmlhttp://allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-active-baby-jet-gratis-i1287976239.html
i podobno też mam mieć w tym fotelik (ale nie wiem czy z kompletu)
reklama
Podziel się: