reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
mam dwa pytanka do Was:
- bierzecie jakies witaminy?
- dzis zauwazylam, ze moja Ninka ma bardzo suche usta. jak dotykam jej gornej wargi, to normalnie czuje taka skorupke. od czego to moze byc? czy mam cos z tym robic?
- bierzecie jakies witaminy?
- dzis zauwazylam, ze moja Ninka ma bardzo suche usta. jak dotykam jej gornej wargi, to normalnie czuje taka skorupke. od czego to moze byc? czy mam cos z tym robic?
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
Gufi ja biorę cały czas feminatal a mała bierze Cebion Multi (3 krop. dziennie). A co do drugiego pytania - nic a nic się nie martw, tak się dzieciom robi od ssania, naprawdę!
:-) Nie zdziw się, bo jej wkrótce odpadnie taki płatek skórki z górnej wargi i znowu stanie się miękka i znowu zacznie twardnieć. To oczywiście minie. ;-)

gufi
o super Mamuska - dzieki za odpowiedz. nie ma to jak doswiadczona mama na forum :-)
Agnieszka18
A ja zamiast pytać tylko czytam to co Mamuśka pisze i już wszytsko wiem -
złota kobieta jesteś - Mamuśka
złota kobieta jesteś - Mamuśka
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Agnieszka18
Powiedzcie mi jeszcze taką rzecz ile razy Wasze maluszki śpis w dzień
Alusia rano budzi się około 9 potem koło 11 pośpi z pól godzinki i koło 12-13 zasypia i 3 godzinki śpi i popołudniu też tak po pół godzinki dwa razy i około 22 na noc juz śpi
Alusia rano budzi się około 9 potem koło 11 pośpi z pól godzinki i koło 12-13 zasypia i 3 godzinki śpi i popołudniu też tak po pół godzinki dwa razy i około 22 na noc juz śpi
reklama
Podziel się: