Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
concita, dzięki za info o deichmanie :-) jakoś by mi do głowy nie przyszło że tam taki wybór i to jeszcze takie ładne te butki :-)
My podobnie jak u kromy, nie mamy bucików bo Patryk sam nie chodzi, a my go za rączki nie prowadzamy. Śmiga tyle co przy meblach w domu, ale to jeszcze nie to ;-) Jak coś to już wiem że zawitam do deichmana
kania, śliczne te buciki
concita ja też szukałam butki firmy elefanten bo słyszałam dobre opinie o nich ale niestety u nas w deichmanie kilka par tylko od rozmiaru 22:///
kania ja kupiłam właśnie takie same)
To prawda Elefanten mają bardzo dobre opinie I są w takim logicznym przedziale cenowym Wykonanie świetne, stópki się nie pocą, są fajne oddychające Póki co żadnych wad nie wykryłam.
Co do numeracji ika to u mnie od 18 rozmiaru spokojnie szło coś znaleźć, rozmiarówka dość przypadkowa i poprzebierana, chyba z żadnego nie było pełnej rozmiarówki, ale mi się akurat trafiło Chciałam granatowe, na jeden rzep, ale rozmiaru nie było, były tylko mniejsze, ale w sumie na 2 rzepy lepiej bo łatwiej dopasować do stópki
No,wiadomo,ze trzeba przymierzyć,bo z ta numeracją to różnie bywa- ale chyba 19 by mi odpowiadał- też "na styk " bym nie chciała kupować.A jeszcze - pisałaś,w jakim sklepie je dostałaś?