• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze kroki

czy któryś maluszek ma już butki na jesień? bo my chcemy zakupić, ale niewiem , jak się za to zabrać,tzn. na co zwrócić uwagę przy zakupie:confused: bo nie mam pojęcia, czy rzepy wybrać, czy sznurówki. Zatem czekam na wskazówki i możliwe propozycje:tak:Mile widziane zdjęcia :-D - brzmi to jak anons :-D:-D:-D:-D

reklama
czy któryś maluszek ma już butki na jesień? bo my chcemy zakupić, ale niewiem , jak się za to zabrać,tzn. na co zwrócić uwagę przy zakupie:confused: bo nie mam pojęcia, czy rzepy wybrać, czy sznurówki. Zatem czekam na wskazówki i możliwe propozycje:tak:Mile widziane zdjęcia :-D - brzmi to jak anons :-D:-D:-D:-D

My już mamy, kupiłam w Deichmannie z serii Elefanten, chciałam na sznurówki, ale Daniel z tych niecierpliwych do zakładania butów, więc mamy na 2 rzepy :) "Język" mocno się odchyla więc są świetne w zakładaniu, całkiem ładnie trzymają piętkę, maja dość miękka podeszwę. My jesteśmy póki co zadowoleni :)
półbuty dziecięce - Marki - DEICHMANN

Concita,dzięki za info:-).
mi się spodobały te:
półbuty dziecięce - Marki - DEICHMANN
Daichmanna mam dość daleko,ale jak M. wróci,to tam zajrzymy.A powiedz mi,czy te rozmiary,co wymienione na stronce,wszystkie mają?Bo ja coś ponizej 20 to z wielkim trudem w innych sklepach znajdowałam,a interesuje mnie 18-19,nie wiem,musiałbym przymierzyć.

Mają małe rozmiary też bez problemu. Ja akurat kupowałam rozmiar 20, no i jak dopchniesz stopę do przodu całkiem to powinien zmieścić ci się co najmniej palec :) Ten model który pokazałaś też mi się bardzo podobał, nawet przymierzałam go małemu, ale jest wyjątkowo niski z przodu i ciężko mi było tam wepchnąć stópkę małego więc zrezygnowałam :/

Elusia ja kupiłam trzewiczki firmy Emel, jak będę miała czas to zrobię fotkę i zamieszczę, na stronie producenta nie znalazłam akurat tego modelu żeby Wam pokazać.

Oooo też się czaiłam na Emelki :) Ale niestety jedyny przedstawiciel w moim mieście zwinął interes, no a przecież nie zamówię przez neta, nie wiedząc jak mały by je zaakceptował na nodze :) Ale dużo dobrych opinii o nich słyszałam :)

Concita,no,to mnie zmartwiłaś,bo u Amelki właśnie z tą grubą stópką były problemy- prawie w żadne buty nie wchodziła...No,nic...zobaczymy na miejscu- jak nie te,to może jakieś inne...

u nas też jest problem grubej stópki...
kupiliśmy jakieś portugalskie buty, zapomniałam jakiej firmy:baffled:

na głównym była rozmowa czy dzieci mogą chodzić na boso po domu (mój w domu nigdy nie ma zakładanych kapci) i dostałam dzisiaj mail od hipp i akurat było na ten temat i pisali, że w domku tylko na boso.

reklama
a my nie mamy, Arek i tak jeszcze sam nie chodzi, z z doświadczenia wiem, że tak samo było z Olką, że jak jeszcze nie chodzi to buty są kupione i nie używane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry