Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Żebyś się nie zdziwiła, bo pewnego pięknego dnia może się okazać, że Łukaszek nagle wstanie i przyjdzie sobie do ciebie jakby już od dawna chodził 
Mój jakoś nie potrafi tego opanować. Ostatnio wstał w połowie naszego łóżka i poszedł nie patrząc na nic
Złapałam go na samym krańcu. Mało brakowało a spadłby na podłogę :-(
różowe z fioletowymi paseczkami:-)chociaż te niebieskie już mi wpadły w oko, a ja ją w niebieskim uwielbiam, więc kto wie? może będzie posiadaczką drugiej pary tylko że niebieskiej
- jakos mam przesyt różowego,choc Amelka tez ma 2/3 ciuszków różowo- fioletowych...Jeszcze takie ładne,brązowo- beżowe nam sie podobały,ale na wieszaku lepiej ,niż na nóżce wyglądały.no,ale ,jak opisałam na głównym,chyba ominiemy te "przejściówki" na rzecz kozaczków- jeszcze do jutra się zastanowimy.W sumie po domu i do wózka bucie ma,a do chodzenia może faktycznie niech już te kozaczki będą.Jedna mama w tym sklepie też nam mówiła,że ma synka z końca października,tylko rok starszego i właśnie kupiła mu od razu kozaczki i super w nich smigał...ech,dylematy....
jestem dumna!!!