MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Tego nie wie nikt[emoji2370]Hej Dziewczyny [emoji4]
Co może oznaczać ból prawego jajnika? Ból promieniuje do pachwiny. Jestem w 21dc. Cykle nieregularne 29-37 dni.
Pozdrawiam [emoji846]
Może masz owulację?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tego nie wie nikt[emoji2370]Hej Dziewczyny [emoji4]
Co może oznaczać ból prawego jajnika? Ból promieniuje do pachwiny. Jestem w 21dc. Cykle nieregularne 29-37 dni.
Pozdrawiam [emoji846]
Wydaje mi się że już po ale nie monitoruje. I chyba w trakcie owu jest dość sporo śluzu.. U mnie wcale bądź bardzo mała ilość kremowego śluzu.Tego nie wie nikt[emoji2370]
Może masz owulację?
Nigdy nie miałam śluzu podczas owu, każda z nas jest zupełnie inna.Wydaje mi się że już po ale nie monitoruje. I chyba w trakcie owu jest dość sporo śluzu.. U mnie wcale bądź bardzo mała ilość kremowego śluzu.
Mi zawsze dawał "znać" śluz ia ból podbrzusza i jajników, a także nabrzmiały brzuchJa też nie miałam nigdy śluzu, o owulacji dawał mi znać bolący jajnik.
Nie zależy mi na kontrolowaniu, bo prawdopodobnie od przyszłego cyklu zacznę przygodę z antyNie każdy cykl jest taki sam. Chcesz sprawdzić - są na to testy. Gdy będziesz chciała mieć pewność to wtedy monitoring u lekarza.