reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

reklama
Zaznaczam, że nie mieszkam w Polsce ;-)
Po punkcji (bez narkozy!) spędziłam w szpitalu ok. 2 godzin. Jedzenie, dokumenty, trochę czekania... Czułam się absolutnie normalnie, tylko następnego dnia miałam problem z chodzeniem ;-)
Za pierwszym razem wzięłam wolne tylko na dzień transferu. Za drugim zafundowałam sobie tydzień :p
Fałszywy alarm!!! To było plamienie implantacyjne!!!
Co za dzień!!!! Beta 49.01!!!!!
🥹🥹🥹🥹🥹🥹♥️♥️♥️♥️♥️
A ile dni mial podany zarodek?😄 super, gratulacje!!🥰

😍 trzymam kciuki za rozwój sytuacji!! 🤞🤞🤞
Dziękuję ślicznie 🥹🥹 przydadzą się ♥️♥️ w poniedziałek idę na przyrost, ale powiem, Wam, że ta ciąża jest zupełnie inna, niż ta naturalna, więc faktycznie, nie ma co porównywać ,każda inna 🥹, a może poprostu jest za wcześnie na porównywanie.

Ja po punkcji biorę kilka dni L4, za pierwszym razem brałam L4 żeby mój organizm się zregenerował bo za 3 dni miałam transfer, teraz też brałam L4 bo miała hiperstymulacje i lekarz powiedział że moje jajniki są w tragicznym stanie

Dziękuję ślicznie 🥹🥹 przydadzą się ♥️♥️ w poniedziałek idę na przyrost, ale powiem, Wam, że ta ciąża jest zupełnie inna, niż ta naturalna, więc faktycznie, nie ma co porównywać ,każda inna 🥹, a może poprostu jest za wcześnie na porównywanie.
bardzo mocno Ci kibicuje i czekam na wyniki poniedziałkowej bety :)

Wiecie co, podejrzewam u siebie hiperstymulacje.
Brzuch wielki jak balon, jajniki bolą i kłują, od rana mnie mdli🥴
To możliwe w ogóle? Aby przy 14 komórkach pobranych wystąpiła hiperstymulacja?

reklama
Do góry