szmina
mamusia Emilki i Filipka
My zamierzamy w tym roku pojechać do ChorwacjiI mam prośbę chyba do Szminki o jakieś rady-gdzie szukałaś namiarów, może mogłabyś coś polecić? Bo jeden apartament już znalazłyśmy (z siorką), ale okazuje się, że to jakaś duża miejscowość, a wolałabym coś bardziej spokojnego;-)
odpisze ci wieczorkiem naq priva bo troche jest tych informacji

ale wtedy mielismy wszystko swoje
...to dla malego...a nela z nami bedzie jesc..tylko moze jej kaszke wezme...i duzo paczuszek z rodzynkami bo ona uwielbia i takie tam smakolyczki...i kilka malych zabawek do samolotu przygotowalam coby dzieci zaskoczyc jak beda upierdliwe
...lecimy o 20 wiec ideal...moze zasna...a o 24 jestesmy na mijscu wiec tez niezle...
o 2-3 w nocy lazenie do bardu gdzie ludzie drinkuja aby wode podgrzac...i to w maszynie do kawy wiec posmak kawowy potem...

moj blad..powinnam to przewidziec...a ja niedoswiadczona bo przeciez nele jak karmilam 10 miesiecy cycem to nic nie podgrzewalam.. a jak sie przenieslismy do korei i mala zaczela rozszerzac diete to potem juz zadnego wyjazdu w zasadzie nie bylo... a nie ..raz...i czajnik byl...wiec moze mi to namieszalo