• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

jaszczurka

Fanka BB :)
czesc dzewczyny
w czwartek pojecxhałam do szpitala bo mnie bardzo bolał brzych u dołu po 2 dniach zostałam wypisana bo rozwarcie na 1 cm a skurcze mam juz czały czas odkad byłam na podtrzymaniu. Wczoraj wieczoorem zobaczyłam na bieliznie bardzo obfita wydzeline o kolorze zołto zielo czerwonym badz brazowym??????? nie wspomne juz o bulu podbrzysza co mam roibic pomozcie. prosze

reklama
Jaszczurko zadzwoń do lekarza Twojego albo na oddział położniczy. Te kolory mi sie nie podobają!

Jaszczurko tak jak Ci napisałaLidijka zadzwoni do swojej gin.I zapytaj sie co się z Tobą dzieje.Bo te kolory wydzieliny też mi sie nie podobają.

moja gni wyjechała na 2 tygodnie a dzwoniłam do szpitala to mi kazał jutro przyjechac nie wiem czemu nie dziszaj bardzo sie martwie a i jeszcze do tebo cał mam nogi opuchniete teraz własnie zauwazyła moja mama ???? i co mi radzicie ???

jaszczurko jedź koniecznie do szpitala! Niech cię na izbie przyjęć zbadaja i tętno dziecka oczywiście, nie daj się wyżucić bez badań!
Nie czekaj do jutra.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry