Patka2207
Fanka BB :)
ból podbrzusza, ale w sumie to normalne bo wszytko się tam rozciągaA miałaś jakieś inne objawy czy tylko to plamienie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ból podbrzusza, ale w sumie to normalne bo wszytko się tam rozciągaA miałaś jakieś inne objawy czy tylko to plamienie?
No to ja też mam takie uczucie ciągnięcia.ból podbrzusza, ale w sumie to normalne bo wszytko się tam rozciąga
Miałaś jakieś zalecenia lekarskie, żeby odpoczywać czy nie?U mnie 5 tyg również pojawiło sie brazowe plamienie trwało do 7-8 tyg późnej ustąpiło też pojawiły się krwiaki ale ciąża mimo wszystko rozwija sie prawidłowo aktualnie 13 tydzień
Tak po pierwszej wizycie u ginekologa to był 6 tyg od razu wystawił mi l4 i luteinę 50 pod język oraz ograniczenie stosunku i brak dźwiganiaMiałaś jakieś zalecenia lekarskie, żeby odpoczywać czy nie?