reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dzidziusia

Cześć Dziewczyny :) Nasza dzidzia jest bardzo wstydliwa i nie chciała nic pokazać :D A gin też tylko szybciutko przejechał po brzuchu bo stwierdzil że nie będziemy dziecka denerwować bo dopiero tydzień temu było robione USG , .........ale mam pecha bo już drugi raz maluch na USG spał ;)

reklama
Moisiu gratuluje. Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia.
Jedak wróża ze mie żadna bo obstawiałam córeczke :)
Buźka dla Dawiadka :-*

loja, trzymam kciuki żeby następnym razem dzidzia pokazała co ma między nóżami

Monisiu serdeczne gratulacje a nie mówiłam ;)
Mi dzięki też mam taką nadzieję ;D

Mała Mi niom ja tez myslalam ze cora u mnie w brzuszku siedzi... a tu taka mila niespodzianka ... rozrabiaka Dawidek :)

Loja moj synus tylko na poczatku ladnie "rozkraczyl" sie przed Nami ;D ... pozniej juz nie chcial pokazac siusiaka ;) ... nastepnym razem Twoja dzidzia tez pokaze napewno :)

MoniQa gratuluję Syneczka!!!!​

No i patrzcie, listy nam MoniQa nie popsuła :laugh: ;) :laugh: Dalej pięknie na przemian idzie ;)
No a my z Małą_Mi nie nadajemy się na cyganki ;) ;) ;) Myślałam ze bedzie dziewczynka :) A co do przepowiedni ludowycch co do płci to ja w nie nie wierze... Mi tyje tylko brzuch, reszta schudła nawet, apetyt mam na wszystko (słodkie też od pewnego czasu jem i to dużo) a na początku ciąży było tylko ostre i kwaśne a na słodkie nie mogłam patrzeć! A no poza kakao, bo tego to szklankę codzień rano do pewnego momentu ciąży wypijałam :)

Nie odezwała się Reni do nas... ale wg. listy to u niej dziewczynka ;D ;) ;)

Gratuluję wszystkim mamusiom córeczek i synków :) dziewczyny, ja mam USG 12 czerwca(poniedziałek), może powiecie mi, kogo (w kolejności) powinnam nosić po serduchem, żeby "nie popsuć" listy ??? :) ??? zobaczymy, czy się sprawdzi ;)

Agazet z tego co wyliczam ja to u Ciebie w brzuszku zamieszkuje dziewczynka ;) ... oczywiscie moge sie mylic ::) .. ale ;) ;) .. a czujesz ze kogo chowa Twoj brzuszek ?? :)

Ines dokladnie ja tez juz przestalam wierzyc w to ze jak cos tam to na dziewczynke, a jak cos tam innego to na chlopca ;) ... ja mam brzuszek "chlopiecy" ale apetyt "dziewczecy" ;D

Ja tak na chwile - goscinnie. Ines GRATULUJE DZIEWCZYNKI! MoniQa GRATULUJE CHLOPAKA! A wszystkim Pazdziernikówkom gratuluje połowy dystansu! Teraz juz z górki!
Pozdrawiamy! Ola i Olek! ;D

reklama
Irlandia dziekujemy Wam obojgu  :-* ... a jak tam maly szkrabik?? Jaki juz duzy.. jejQ to juz miesiac minal :) ... a pamietam jak sie urodzil :) ... ja juz sie doczekac nie moge kiedy swojego szkrabika zobacze " na zewnatrz" ;)

Do góry