Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej Dziewczyny, bo mi wyczerpiecie limit na dziewczynki a ja też chcę!!!!!!!!!!!!
Dziś może wreszcie sie dowiem co dzidzia ma między nogami bo idę do innego ginekologa na USG, bo ten mój coś mi "śmierdzi" niekompetencją i wolę go sprawdzić.
Wielkie dzięki MoniQa Pewnie, że płakać nie będę jak będzie chłopak, bo taki Jaśko mógłby byc fanym braciszkiem dla Maćka, ale dziewczynke bym chciała głównie dla męża, bo on od zawsze marzył o córci
Mamuska serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marzenia czasem się spełniają ;D
MoniQa faktycznie powinnaś zmienić branżę
Może w takim razie nam przepowiesz czy nasz chłopczyk czasem nie przemieni się w dziewuszkę ?
MoniQa ja też cosik mam takie przeczucie ;D już się nie mogę doczekać żeby go poprzytulać
A tak a propo płci to wczoraj urodziła moja koleżanka i nastąpiło wielkie rozczarowanie bo z dziewuszki zrobił się chłopczyk , dziewczyna podobno w szoku bo to trzeci synek !!!!!!!!! Miała co miesiąc robione USG w tym podobno dwa razy u innego gina , (muszę się zapytać czy robiła też 3D) i za każdym razem dziewuszka