Kasieńka_20
Zaciekawiona BB
czesc mamuski nie odzywalam sie troche ale mialam zawrot glowy juz nie jestem panienka
21 lipca mielismy slub... no niedlugo ja tez sie dowiem co urodze chcialabym tylko zeby moj bobasek byl silny i zdrowy... ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj, nie mów hop!... Gdy byłam w ciąży z Maćkiem, to czułam że noszę chłopca. Wierzyłam w to nawet gdy USG wskazywało na dziewczynkę. Dopiero USG zrobione pod koniec ciąży pokazło, że to chłopczyk. Mój mąż był zdumiony i zaczął wierzyć, że kobiety czują co, czy raczej kogo noszą pod sercem!Mała_Mi pisze:Ines kochana, zmień proszę u mnie na liście płec na dziewczynke. Dzisiaj byłam na USG i lekarz zobaczył po raz drugi córcie.
Dziwnie mi z tym, bo cały czas myśle mimo wszystko ze mam w brzuchu syneczka. Oczywiscie córcie tez bede kochac, ale przeczucie mi mówi ze nosze pod sercem chłopczyka. Widocznie moja kobieca iintuicja jest zawodna.
Mamuska pisze:Oj, nie mów hop!... Gdy byłam w ciąży z Maćkiem, to czułam że noszę chłopca. Wierzyłam w to nawet gdy USG wskazywało na dziewczynkę. Dopiero USG zrobione pod koniec ciąży pokazło, że to chłopczyk. Mój mąż był zdumiony i zaczął wierzyć, że kobiety czują co, czy raczej kogo noszą pod sercem!Mała_Mi pisze:Ines kochana, zmień proszę u mnie na liście płec na dziewczynke. Dzisiaj byłam na USG i lekarz zobaczył po raz drugi córcie.
Dziwnie mi z tym, bo cały czas myśle mimo wszystko ze mam w brzuchu syneczka. Oczywiscie córcie tez bede kochac, ale przeczucie mi mówi ze nosze pod sercem chłopczyka. Widocznie moja kobieca iintuicja jest zawodna.![]()