reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Dla mnie to typowy chłopakCześć kochane, chciałam tylko poznać wasze zdanie odnośnie co Wy widzicie na zdjęciu ? Kto się nam kryje w brzuszku , bo zdania są podzielonepozdrawiam Zobacz załącznik 1605105
Tak , jeden lekarz twierdzi że to może być jeszcze wyrostek lub wystające wargi sromowe a inny , że właśnie jajeczkaDla mnie to typowy chłopakZdania lekarzy też podzielone? Ja idę jutro u nas sprawdzić przy okazji kontroli
![]()

bleucoco
Jeśli to miałby być wyrostek, to trzeba też zobaczyć z boku w przekroju, bo z nocnikowego ujęcia to bardzo trudno określić. My w 15+4 jeszcze mieliśmy wyrostek, teraz idę jutro 17+2 i zastanawiam się czy nie będzie jakiegoś niejasnego obrazu USGTak , jeden lekarz twierdzi że to może być jeszcze wyrostek lub wystające wargi sromowe a inny , że właśnie jajeczkai mamy taką zagwozdkę
![]()

na zdjęciu również 15+4 tcJeśli to miałby być wyrostek, to trzeba też zobaczyć z boku w przekroju, bo z nocnikowego ujęcia to bardzo trudno określić. My w 15+4 jeszcze mieliśmy wyrostek, teraz idę jutro 17+2 i zastanawiam się czy nie będzie jakiegoś niejasnego obrazu USGKtóry to tydzień na zdjęciu? Wargi sromowe to bardziej trzy kreseczki albo taka bułeczka, tutaj to tego nie przypomina według mnie
![]()

bleucoco
To u mnie nocnikowe było puste, od dołu nic nie wystawało, a z boku wyrostek takie widełki jakbyna zdjęciu również 15+4 tc![]()
Kurczę to jednak też poczekamy , żeby się upewnićTo u mnie nocnikowe było puste, od dołu nic nie wystawało, a z boku wyrostek takie widełki jakbyLekarka powiedziała, że jeszcze nie ma wykształconych zewnętrznych narządów płciowych.

bleucoco
Czasem do 20 tc ten obraz USG nocnikowy jest kurczę niejasny. U mojego syna jak w 17 tc wykształciły się narządy, to zostały pomylone z dziewczęcymi, miałam niespodziankę na połówkowych. Jak jutro nadal pozostanie dziewczynka to jeszcze poczekam do 20 tygodniaKurczę to jednak też poczekamy , żeby się upewnićdziękuję bardzo za odpowiedź
życzę wszystkiego dobrego

Dokładnie , daj proszę znać po badaniu co tam Tobie lekarz powiedziałCzasem do 20 tc ten obraz USG nocnikowy jest kurczę niejasny. U mojego syna jak w 17 tc wykształciły się narządy, to zostały pomylone z dziewczęcymi, miałam niespodziankę na połówkowych. Jak jutro nadal pozostanie dziewczynka to jeszcze poczekam do 20 tygodniaBo jak będzie 100% siusiak to nie będzie wątpliwości, a z „dziewczynkami” różnie bywa
![]()

reklama
bleucoco
Jak nie zapomnę dam znaćDokładnie , daj proszę znać po badaniu co tam Tobie lekarz powiedział![]()