Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiedział że chłopiec chociaż według mnie wyrostek płciowy jest położony równolegle do kręgosłupaA co powiedział lekarz?
Zakładam, ze jednak lekarz wie lepiej, bo ma więcej doświadczenia. Zwłaszcza, jeżeli pokusił się o takie stwierdzenie tak wcześnie.Powiedział że chłopiec chociaż według mnie wyrostek płciowy jest położony równolegle do kręgosłupaszukam pocieszenia
![]()
Tez miałam wyrostek równolegle do kręgosłupaPowiedział że chłopiec chociaż według mnie wyrostek płciowy jest położony równolegle do kręgosłupaszukam pocieszenia
![]()
Ciężko stwierdzić, taki obraz często zmienia się w chłopca po kilku tygodniach. Trzeba czekać do 18-20 tcCześć, co sądzicie po zdjęciu USG (15+6 tyg) o płci? Chłopiec czy dziewczynka? Czy ciężko stwierdzić? Lekarz powiedział ze raczej wyglada na chlopca, ale pewniejsze będzie na nastwonym usg. Nie ukrywam ze liczyłam na córkę i mam lekka nadzieję ze moze jednak lekarz się pomylił ostatnio.Sama nie wiem co o tym myśleć, na w ciąży z Synkiem, na jego usg było ewidentnie widać siusiaka w 16 tygodniu.
![]()