reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i imiona:)

NATI-K imie kasia przesliczne;)

u nas ma byc prawdopodobnie coreczka i rowniez nie zgadzamy sie co do imienia
i najgorsze ze rodzina sie wtraca, ze to nie ladne ;, to nie polskie etc....
bedzie Khloe lub Milena
to do uzgodnienia

reklama
My z mężem po burzliwych dyskusjach doszliśmy do porozumienia i będzie to imię AMELIA :)
Proszę o dopisanie do listy, o to już postanowione na 100 % :)

nati, Patrycja to piekne imie :-D i bardzo szczesliwe. wiem, bo sama sie tak nazywam :-D

wiosna
, bardzo ladnie!

u mnie imionowa pustka. chyba jak sie urodzi to bedziemy debatowac..

My dla chłopczyka jakoś się dogadaliśmy (więc myślałam, że problem z głowy), ale dla dziewczynki mamy prawdziwy problem- jak jakieś imię podoba się mi, to nie podoba się M. i na odwrót. Jak narazie nasze debaty kończą się prawie kłótniami, więc chyba też się wstrzymamy, przynajmniej do czasu, jak na połówkowym otrzymamy potwierdzenie ;)

Widzę że nie tylko ja mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona...w tym tyg.uparłam się na Marysię jeśli będzie dziewczynka,ale mój A.nie bardzo jest zachwycony ale pociesza się że za tydzien pewnie coś innego wymyślę hehe,a jeśli chodzi o chłopca to narazie na liście figuruje Filip :)...a co będzie to się okaże:)

no u nas juz postanowione, no chyba ze nam sie nagle odmieni:
Będzie
Katarzyna Danuta, albo odwrotnie ale Danusia to troche archaiczne juz niestety wiec Katarzyna Danuta

A ja od początku myślałam że będę mieć córeczkę i wybraliśmy imię Tola, no cóż skoro jednak ma być synek jesteśmy w trakcie wyboru jak na razie stawiamy na Maksymiliana, ale jeszcze wszystko może się zmienić:)

Kobitki, proszę Was o pomoc w odczytaniu tętna płodu z mojej karty ciążowej.
Ile wg Was tam jest ? Mój gin pisze okropnie niewyraźnie a jestem ciekawa, czy to gadanie, że tętno powyżej 145 oznacza najczęściej płeć męską... :-D albo kurcze żeńską...co strona to inne teorie...

Załączniki

• 20101201135.jpg
    20101201135.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry