Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hejka
Może zaczniemy wypisywać jaką przeczuwamy płeć i co na to wskazuje??
Hmmm??
Może będzie fajnie
Wiadomo jak każdej mamie zależy na zdrowiu dziecka
Ja osobiście co do płci to chciałabym dziewczynka
A czuje że będzie chłopczyk
Ale co tam i tak będzie kochanebyle zdrowe
Czuje to nie wiem czemu
Ogólnie niby na dziewczynke je się słodycze a ja nie mogę bo mnie mdli
Hej wydrussia91! Fajny pomysł
No to ja mam na odwrót jak Ty - chcę bardzo chłopczyka a czuję, że dziewczynka bedzie. Może czujemy na odwrót naszych pragnień podświadomie bo potem nie chcemy się rozczarować? nie wiem...
Ja bardzo długo wymiotowałam (i to jak) i czasem jeszcze czuję że nie jest ok - więc niby dziewczynka.
W ogóle nie mogę słodyczy typu lody, czekolada, ciastka - więc niby chłopiec.
Zobaczymy....
A ja jestem wręcz przekonana o dziewczynce Po pierwsze dlatego, że przytulanko mieliśmy jakies 2-3 dni przed owulacja, a po drugie dlatego że śledzie i kapuchę zamienilam na slodycze i owoce. Na samą myśl o kwasiurach mnie mdli ;-)
Ja na szczęście nie wymiotowałam ale miałam mdłości
Możliwe że jeśli pragniemy chłopca to mamy dziewczynke a jesli dziewczynke to chłopca)
Zobaczymy
Teraz idę do lekarza pewnie mi jeszcze nie powie,ale można zapytać:-)
Jeśli mogłabym zamówić, to poproszę chłopczyka. ;-) Może trochę sobie wmawiam, bo czuję się inaczej, że będzie chłopiec....Ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że znów będzie dziewczynka. Po pierwsze przytulaliśmy się 4 dni przed owulacją, a do tego ten śmieszny chiński kalendarz też obstawia dziewczynkę ;-) Ale nieważne co będzie - i tak będziemy kochać najmocniej na świecie
Ja to sama juz nie wiem przeczuwam dziewczynke z kalendarza chinskiego tez dziewczynka wychodzi z obraczki tez a jak opowiadam czy mowie o dzidzi to zwracam sie jako "on" wiec juz sie pogubilam czekam cierpliwie te 3 tyg do wizyty i moze bede cos wiedziec konkretnego
Mnie tez kalendarz chiński pokazuje dziewczę, wcinam słodycze od samego początku ciązy, a gin mówił, że jest chłopka. Tak juz się nastawiłam na facecika, że będe w szoku jak bedzie jednak dziewczynka - oczywiście w szczęśliwym szoku
Mam podobnie jak katerina84, tylko ja chciałabym córeczkę, a czuję, że będzie synek Ale już i tak kocham to maleństwo najbardziej na świecie, bez względu na to kim jest