M
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez tak mi się wydaje, ale czy lekarz by nie widział?pod pupą czy tam przy pupie ... to jąderko ?![]()
Pierwszą wizytę miałam odrazu po 2 kredkach, biorę leki, więc dlatego tak szybko, na początku co 3 tygodnie, do zakończenia 1 trymestru, później raz na miesiąc, USG na każdej wyzycie.Witam WasCo ile Wam robią usg? Bo u mnie co 2 wizytę, chodzę prywatnie do ginekologa. Dzieciątko niestety,ale nie chciało się pokazać
Dołączę zdjęcie z usg może Wy coś zobaczycie
Pozdrawiam
Dziekuje za odpowiedz, z moja ciąża odpukać jest wszystko dobrze ale bardzo długo nie mogłam zajść i dlatego jakiś strach we mnie jest..Pierwszą wizytę miałam odrazu po 2 kredkach, biorę leki, więc dlatego tak szybko, na początku co 3 tygodnie, do zakończenia 1 trymestru, później raz na miesiąc, USG na każdej wyzycie.
Też bym obstawiała jądra na tym zdjęciu.
Zacznij się nią cieszyć, bo stres nie służy maluszkowi. PowodzeniaDziekuje za odpowiedz, z moja ciąża odpukać jest wszystko dobrze ale bardzo długo nie mogłam zajść i dlatego jakiś strach we mnie jest..
Ja miałam na każdej wizycie co miesiąc, plus dodatkowo pomiędzy wizytami wpadałam do lekarza na szybkie usg bo się schizowałam, że coś nie tak z dzidziusiem... A wszystko z powodu krwawień do 13 tygodnia i kilku lat starań..strach nie opuszczał mnie do końca. A na zdjęciu wygląda jak jąderko![]()