Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Część dziewczyny, powiedzcie czy widzicie jaka płeć? Jestem w 18tc +4 dni![]()
A dlaczego jesteś taka niemiła?Wklejanie zdjęcia w 3 różnych miejscach ?
Jedna osoba już ci odpowiedziała, że zdjęcia są dość słabe. Tu można trochę wróżyć jak z fusów.
Ja bym dała 70% dziewczynka, 30% że chłopak.
Ale ręki sobie nie dam uciąć .
Nie rób spamu
O 3 nad ranem większość śpi, a i w ciągu dnia ludzie mają swoje zajęcia i nie będą odpisywać w kilka minu
Ale ja nie liczę, że ktoś mi odpisze w ciągu kilku minut, po drugie myślisz że nie mam co robić o 3 w nocy tylko dodawać coś.. napisałam wieczorem, a że dodało się w nocy to nie moja wina, dzięki takim osobom aż odechciewa się pytać o co kolwiekNie rób spamu
O 3 nad ranem większość śpi, a i w ciągu dnia ludzie mają swoje zajęcia i nie będą odpisywać w kilka minut
Ale ja nie liczę, że ktoś mi odpisze w ciągu kilku minut, po drugie myślisz że nie mam co robić o 3 w nocy tylko dodawać coś.. napisałam wieczorem, a że dodało się w nocy to nie moja wina, dzięki takim osobom aż odechciewa się pytać o co kolwiek
Pierwszy raz się o coś zapytałam na jakimkolwiek forum , nie wiem jak dokładnie to działa a już awantura...No tak się składa że samo chyba się dodało bo o 3 w nocy ja śpię a nie siedzę na forum.Już widziałam to w 3 miejscach. Sory, ale samo to się nie dodało![]()
Ale tu to tak nie dzialaPierwszy raz się o coś zapytałam na jakimkolwiek forum , nie wiem jak dokładnie to działa a już awantura...No tak się składa że samo chyba się dodało bo o 3 w nocy ja śpię a nie siedzę na forum.
Właśnie nie dodało się od razu, może miałam problem z internetem, nie wiemAle tu to tak nie dzialajak sie nie doda od razu to nie ma szans, zeby sie nagle kilka godzin później pojawiło.