reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a wogole to nie mam wody w chałupie i jestem zła, bo nie widziałam ogłoszenia na klatce schodowej i zupełnie sie nie przygotowalismy na brak wody...naszczescie sasiadka mnie poratowała 2 butelkami wody bo meza ni ma a ja nie bede wozka znosic i zachrzaniac poł kilosa po wode oligocenke a potem jeszcze to wszystko wnosic po schodach...wrrrr!

reklama
a mi to nowe bb juz się bardzo podoba. Jeszcze jak będę miała chwilkę czasu muszę rozgryśc jak sie wstawia linki do stron - bo coś mi n ie wychodziło

a+t super fotki
no jeden watek nadrobilam :) ale jeszcze zostalo...
maxin super tatuaz :) rewelak
angie fajnie masz podpisane uzalezniona - co takiego zrobilas :)
heh co tam jeszcze bylo
gosiek moj tez tak szybko je ze az szok czasami mysle sobie ze maly nie jest chyba glodny i mniej je, nio nie wiem

Kasiaczek...tam w menu, w opcjach jest taka funkcja włsnego statsu.
Ale ja wam zazdroszcze, ze wasze dzieci tak szybko jedzą. Moj to tylko rano jak sie głodny budzi to wchłania 180 w 20 min a potem kazde nastepne jedzenie zajmuje mu ok 40, 45 min...a jak jest senny to i godzine potrafi meczyc :?

TRIN DOBRE:happy:

A MNIE DZIS WZIELO NA SENTYMENTY , OGLADALAM FOTKI NASZYCH POCIECH JAK SIE URODZILY,ALEZ Z NICH BYLY KRUSZKI OKRUSZKI,CUDENKA TAKIE NIESAMOWITE MALUSZKI

Kasiaczek moj na butli jest. No i normalnie mam czasem takie scycje z nim ze mam ochote go odłozyc i nie karmic go na siłe ale szkoda mi ciagle tyle wywalac mleka, ktore apropos kosztuje 20 zł puszka...wrrr. A on sie drze nic go juz nie uspokaja wiec robie mu jedzenie bo juz np. mineły 3 h no to ssie troche i po chwili zasypia i to tak, ze normalnie nie moge go obudzic i cały czas go budze a on wtedy tak ciamie z godzine..eh. Jakos tak mu sie ostatnio porobiło, ze wydaje mi sie jakby ciagle nie dojadał. A ile mleka dziennie podajecie swoim dzieciom ogolnie, chodzi o butelke oczywiscie? Bo moj to tak normalnie jak mu nic nie odwala zjada tak po 180- 150 -4 razy dziennie i raz z klejem albo kaszka to gesciejsze to mniej zjada tak ze 100-110.

reklama
stokrtoka wlasnie tez zjada w ciagu dnia 150ml,rzadko sie zdarza aby zjadla 180ml,w sumie jej nie robie tyle,ale czasami,w wieczorkiem gestej kaszki to ok 120-130ml na dobe wychodzi 5 karmien

Do góry