madinld
Fanka BB :)
ewelinka u nas róznie z tym mieskiem jest. Staram sie dawać małej próbowac wszystkiego, zeby poznała smaki. Ja daje małej zupki z mięskiem zmiksowane ze słoiczka albo sama jej robie. Teraz juz coraz częsciej daje jej takie rozłozone obiadki tzn. ziemniaczki, bo uwielbia plus mięsko np. gotowany filecik z kurczaka albo indyka albo delikatny schabik. I mam tez cielęcinke z Pl i też zapodam. No i czesto jest tak, że jak ona widzi , że jemy obiad to włazi nam wręcz do talerza i chce jeść to co my! Gorzej z rybkom, bo za bardzo jej nie smakuje......ale probujemy powoli.
A ja mam do Was pytanko.......bo....juz od jakiegoś czasu mysle o tym jaką antykoncepcje zacząć stosować oprócz prezerwatyw oczywiście.....chciałam spirale, ale boje się tego, bo podobno różnie z tym bywa a ja mam małą nadżerke i najpierw bym musiałą ja wyleczyć. Słyszałam, ze ktoś tu w Nl stosował zastrzyki antykoncepcyjne czy plastry jakies juz nie pamiętam dokładnie. I tu pytanie do Was kochane czy Wy macie pojęcie o tym czy tutaj stosuje się takie zastrzyki? A moze któras z Was takiego czegos próbowała? Nie chce zajść w kolejną ciąże i musze sie w końcu wziąć za zorganizowanie tej antykoncepcji, bo boje się, ze gumka nawali wkońcu....
A ja mam do Was pytanko.......bo....juz od jakiegoś czasu mysle o tym jaką antykoncepcje zacząć stosować oprócz prezerwatyw oczywiście.....chciałam spirale, ale boje się tego, bo podobno różnie z tym bywa a ja mam małą nadżerke i najpierw bym musiałą ja wyleczyć. Słyszałam, ze ktoś tu w Nl stosował zastrzyki antykoncepcyjne czy plastry jakies juz nie pamiętam dokładnie. I tu pytanie do Was kochane czy Wy macie pojęcie o tym czy tutaj stosuje się takie zastrzyki? A moze któras z Was takiego czegos próbowała? Nie chce zajść w kolejną ciąże i musze sie w końcu wziąć za zorganizowanie tej antykoncepcji, bo boje się, ze gumka nawali wkońcu....
.
wstyd, normalnie wstyd
Ale już od 17 do poniedziałkowego wieczoru stery przejmuje mój mąż! Tylko jeszcze doprowadzę mieszkanie do porządku i mogę zaczynać weekend. Jutro chcę wybrać się na zakup butów dla mnie i modle się żeby mi od razu coś wpadło w oko bo nie mam ochoty na parodniowe poszukiwania. Napisałyście tyle że nie ogarniam jak tu odnieść się co do Waszych postów
Spróbuje wieczorem co nieco napisać jeszcze ale nie wiem jak będzie bo dziś robię nieszczęsne pierogi na sobote więc nie wiem czy noc mnie nie zastanie... Zabieram się za mycie podłogi bo puki mój "pomocnik" śpi. Spokojnego dnia Mamusie!