reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Oj dziewczyny chyba w depreche wpadam......:-( Wszystko jest do d...y!!!!!!!!!!!!

Mamo jakbym miała do Ciebie bliżej to napewno bym wpadała:-) Chociaż ta łyżeczka mleczyku tak kusi, że może........:-) Ale świetne masz te gwiazdy:-)!

reklama
hejka

wizyta cb nie obyla sie bez kupy:-), moja wazy 10,06kg a wzrostu ma 74,5cm, ale mam babe co????:-)

madi nie martw sie powinno mu przejsc, ja jeszcze co jakis czas mam to z weronika, tylko z tym ze ona nie dokucza malej. Moze pogoda na niego tez zle wplywa, ach mozna by gdybac
ayni to glebe zaliczyl:-), dobrze ze nic sie nie stalo. U mnie jak byla moja sis z menem, ja moj maz i weronika tak wszyscy pilnowali mala ze nagle znalezli sie w kuchni, ja oczywiscie mowilam ze ide pranie powiesic, i madrale zostawili mala z weronika, a ona jak zagapi sie na bajke to nic do niej nie dociera, i spadla z naroznika, zaczela plakac ze strachu ale mama utulila i przeszlo. Tak wiec kazde bobo musi zaliczyc upadek. Kurcze nie wiem czy zbyt chaotycznie napisalam

MamoD glowa do gory, my tez mieszkalismy w nieciekawym mieszkanku, poddasze bez okien, wszedzie grzyb itp, powiedzialam mojemu ze ma znalezc mieszkanie bo inaczej wracam do pl i o dziwo w 8 miesiecu ciazy mieszkanie sie znalazlo. Tak wiec trzymam kciuki

mk poczekaj na pogode a wszystko bedzie piekniejsze i nie poddawaj sie, tu chyba mamy lepiej niz w pl

Normalnie leb mi nawala a starszej buzia sie nie zamyka, litosci
Ja dzis na obiadek ogorkowa, nie jadlam juz chyb z rok takiej zupki a uwielbiam:-)
Ach i mam na 100% angine ropna, niezle co???
mykam sie przekimac poki mala jeszcze spi:tak:

Ewelina no to powiem ci ze Adam bedzie pewnie tych samych wymiarów teraz. :cool: kloc. Plecy mnie juz bolą, Ciebie też?

Kasia ale to sa agentki haha jedna drugą zapuszkowala. Nic tylko usiąść i na dzieci patrzeć. Lepsze niż TV!!!!

Madi wiesz co niekoniecznie błąd. Po prostu czasem tak bywa i ciężko jest sie rozdwoic. Nie wpedzaj sie w jakies negatywne nastroje. postaraj sie zaangażować malego w opieke nad siostrą może to podziala. Powiedz mu że już jest duży i potrzebujesz jego pomocy przy Sofijce.

Patrzta co dziś kupilam w lidlu. Namiot plażowy hehe mam nadzieje ze mi się zmiesci do bagażu. :confused:

Tu jest ;)

Załączniki

• 20130523_170002.jpg
    20130523_170002.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 52
hejka
a wy gdzie???? no nie mowcie ze sie opalacie:-)
ayni mnie plecy nie bola bo staram sie ja jak najmniej nosic:-). A namiocik fajny, mam podobny w pl, moja weronika wybawila sie w nim ze ho ho

lece kolacje weronice zrobic

Bry bry

Iskierko nie wiem jeszcze jak nowy HA bo dopiero sie przepisałam i musze czekać ok. tygodnia zanim zrobie pierwszy afspraak bo sytem itd... jak bede miala wyniki testow alergicznych to wtedy pojde na wizyte :) sie okaze, jestem dobrej myśli :)

my dzisiaj bylismy na shoppingu.... kupiłam Martynce pare ciuszków i laptopa hihih no i kolejne mleko startujemy juz z 3 :) o dziwo dzisiaj weszłam do etosa a tam pelne polki mleka, chyba musiala byc dostawa ehehe

ewelinka uuu anginka ropna, antybiotyk masz??? biedna :(

Ayni spoko namiot :)

Mamo ZiM ty to masz wesolutko w domku hihihi te Twoje rozrabiary :)

oj przypomnialo mi sie z jaka ja radoscia odbierałam paczki z etosa prenatala i kruidvata.... i nawet bardzo sie przydały, zwlaszcza butelki smoczki i skarpetki :) zinkzalf mam do dzis:)

a miało padać 2 tyg a u mnie juz 2 dzień słoneczko , co prawda gorąco nie jest ale jakos człowiek ozywa :)

Hehehe ja zinkzalf też nadal mam ; D
No to było czekanie na paczki, otwieranie, kolekcjonowanie. A teraz zakupy to tak na szybko. Czasem jak patrze na te małe ciuszki w sklepach aż się chce kupić ale tylko na 1 nogę bym dała radę wcisnąć.
Malczak śpi, co tam robicie laski?

no wlasnie antybiotyku nie mam, w zeszlym roku tez mi tu niedali bo angina sama przeszla, niezle, a najgorsze jest to ze leb mi peka

ej no ale zakonczenie przyjaciolek, a tu reszta po wakacjach

nie mam natchnienia aby cos tam wam pisac

ach

a z tych paczek tez sie cieszylam, a najbardziej z darmowego, grajacego nijcie, kolezanka gdies cos tam na necie znalazla,wypelnila i przyszedl

dobra mykam pod prysznic i nyny i paracetamol oczywiscie

reklama
ewelina twoja to prawie jak mój dużo i ciezka :)
zdrowiej :*

Ayni fajny namiot :)

u nas przed chwila były chwile grozy, katar daje się we znaki, maly nie da sobie odciagnac, piszczy strasznie po godzinie zachodzenia się od placzu, zasnal... noc będzie ciezka...

Do góry