bernadetkka
Fanka BB :)
Dzien dobry....
Ja się wykoncze z moim malym... noc nie przespana, pobudka co 40 minut i o 4.13 był już na nogach... :/
Wlaczylam mu bajke ale po 10 mintach zas placz i tak do tej pory, pospal pol godziny ja razem z nim i dalej jeczy, jak tak dalej pojdzie to dzisiaj dam mu ten nurofen, powinien się uspokoić... daje mu już w ostateczności bo nie chce żeby się organizm zabardzo przyzwyczail...
Mk28 nie wiem nic na temat alergii i mleka. i bardzo tobie i MamieZ&m wspolczuje bo to wywanie, uwazac co dac dziecku...
Milka masz racje, zgadzam się z toba
Madi jak tylko zrobi się pogoda to na pewno się spotkamy
na razie to nawet nie mam jak bo mój pracuje caluski tydzień, w niedziele tylko konczy wcześniej boo 17 :/ ale ktorejs soboty trzeba się umowic, poznac 
Mk28 ja się wybieram i wybrać nie mogę ale cos za miesiąc będziemy jechać bo czas goni...
Ja się wykoncze z moim malym... noc nie przespana, pobudka co 40 minut i o 4.13 był już na nogach... :/
Wlaczylam mu bajke ale po 10 mintach zas placz i tak do tej pory, pospal pol godziny ja razem z nim i dalej jeczy, jak tak dalej pojdzie to dzisiaj dam mu ten nurofen, powinien się uspokoić... daje mu już w ostateczności bo nie chce żeby się organizm zabardzo przyzwyczail...
Mk28 nie wiem nic na temat alergii i mleka. i bardzo tobie i MamieZ&m wspolczuje bo to wywanie, uwazac co dac dziecku...
Milka masz racje, zgadzam się z toba
Madi jak tylko zrobi się pogoda to na pewno się spotkamy
Mk28 ja się wybieram i wybrać nie mogę ale cos za miesiąc będziemy jechać bo czas goni...
Ostatnia edycja:

1000 str! :-)
jakos nie mam czasu ,szkoła Milenka ze swoimi humorami (mam nadzieje że zęby) śpi jak mysz pod miotła ,nic się zrobić nie da ...
A Michas jest prze śmieszny takimi tekstami wali że czasem się zastanawiam gdzie to słyszał..
Młody chce jeść itd myślałam że się wścieknę! Żeby tego było mało wybrałam się do pl sklepu po chleb. Przy okazji kupiłam parówki z Krakusa 90% mięsa bez dodatku tych wszystkich pierdół. Pomyślałam że na śniadanie jak znalazł dla malucha...przyszłam do domu i spojrzałam na date ważności a one do jutra ważne...myślę sobie no niech to szlak jasny (a może nawet gorszych słów użyłam )