reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
oj reklamy to chyba wiekszosc dzieci przyciagaja 
wyobraźcie sobie że Martyna nie chce pić z butelki wiec dałam jej troche wody z kubka i pije... no nie mogę....
wyobraźcie sobie że Martyna nie chce pić z butelki wiec dałam jej troche wody z kubka i pije... no nie mogę....
Ostatnia edycja:
moja tez coraz lepiej pije z kubka :-)
a co do bajek to ma ulubione, myszka miki, strus oliwia i hi ho kaij lan (nie wiem jak to sie pisze)
a ja dzis mialam 5 dzieciakow w domu plus Lenka:-), zjadly kolacje i poszly, jaka cisza, teraz jeszcze moje polozyc :-)
a tu co taka cisza?????
a co do bajek to ma ulubione, myszka miki, strus oliwia i hi ho kaij lan (nie wiem jak to sie pisze)

a ja dzis mialam 5 dzieciakow w domu plus Lenka:-), zjadly kolacje i poszly, jaka cisza, teraz jeszcze moje polozyc :-)
a tu co taka cisza?????
karola82_82
mama slicznego Michałka
Marzena w aptece na pewno beda takie czopki
Madziu no widzisz ,Martynka z kubka pije bo to duza dziewczynka jest
A Milence jak dam szklane lub lyzeczke to tak tym jednym zebem bije
slychac jakby pol metrowy zab tam byl a tu ledwo go widac
bajki ja nie zbyt interesuja ,jak sie bawi w kojcu to czasem zagladnie na tv 
Ewelina to mialas dzieciniec;-)

Madziu no widzisz ,Martynka z kubka pije bo to duza dziewczynka jest

A Milence jak dam szklane lub lyzeczke to tak tym jednym zebem bije

Ewelina to mialas dzieciniec;-)
Ostatnia edycja:
MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Ewelina pijemy my jutra ta kawe?? 
Dryndne do Ciebie jeszcze jutro rano,bo moje dostaly dzis szczepionke w CB i niewiem jak beda sie czuc,chociaz babka gadala ze po tej szczepionce reakcje sa dopiero po 2 tyg...No zobaczymy...

Dryndne do Ciebie jeszcze jutro rano,bo moje dostaly dzis szczepionke w CB i niewiem jak beda sie czuc,chociaz babka gadala ze po tej szczepionce reakcje sa dopiero po 2 tyg...No zobaczymy...
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Nam Tatuś ściągnął 2 sezony Kucyków i rodzinnie oglądamy
.

Iskierka71
MamaZuzi&Marty
Mam pierogi i krokiety tez ! A Ty kase masz?
Bo to za darmoszke nie jest,zebys sobie nie myslala
To przyjedziemy z rana,tylko ubierz gacie na dupe a nie w samych majtach po dworze potem latasz

To przyjedziemy z rana,tylko ubierz gacie na dupe a nie w samych majtach po dworze potem latasz

reklama
Podziel się: