hi
moja mala padla przy bajce na lozku, przenioslam ja do lozeczka i ladnie spi
madi ach te zabki, powodzenia i trzymaj sie:-)
marzenka to dobrze ze tej polki nie bylo przynajmniej wiadomo o co chodzi, wykop babe:-)
ayni moze zamienisz sie ze mna????

a ja malej pulpeciki zrobilam, jak na pierwszy raz to wyszly pychotka i do tego ziemniaczki i jakis sosik zarzuce, mysle ze zje zamiast zupki.
dla starszej pomidorowka i mielone z ziemniakami, bo pulpety beeeeeeeeeeee. Dobrze ze malzonka nie ma bo jeszcze musialabym jakas surowke kombinowac.mykam makaronik gotowac.
ach kawusie juz 2 wypilam :-)
do pozniej
moja mala padla przy bajce na lozku, przenioslam ja do lozeczka i ladnie spi
madi ach te zabki, powodzenia i trzymaj sie:-)
marzenka to dobrze ze tej polki nie bylo przynajmniej wiadomo o co chodzi, wykop babe:-)
ayni moze zamienisz sie ze mna????

a ja malej pulpeciki zrobilam, jak na pierwszy raz to wyszly pychotka i do tego ziemniaczki i jakis sosik zarzuce, mysle ze zje zamiast zupki.
dla starszej pomidorowka i mielone z ziemniakami, bo pulpety beeeeeeeeeeee. Dobrze ze malzonka nie ma bo jeszcze musialabym jakas surowke kombinowac.mykam makaronik gotowac.
ach kawusie juz 2 wypilam :-)
do pozniej
bo nie wiem co jest grane. Mam koleżanke która ma w tej samej szkole dwie córki i do niedawna dość często spotykałyśmy się na kawke, miałyśmy sporo wspólnych tematów, pomagałyśmy soebie przy dzieciach. I teraz nie wiem o co chodzi, bo ona wogóle się do mie nie odzywała ostatnio, przez ponad dwa tygodnie nie widziałyśmy sie pod szkołą. Dzwoniłam do niej i coś nie chętnie jakby gadała..I teraz jak czekałam na młodego to jej mąż też jakiś dziwny jest w sumie od jakiegos czasu jakby mnie ignorował, nie no złe słowo....jakby zwyczajnie poprostu zlewał..........Kiedyś pytałam tej koleżanki czemu jest taka dziwna, a ona powiedziała, że wcale nie.....Może nie potrzebnie zawracam sobie tym głowe, ale to dziwne zachowanie rzuca się w oczy. To naprawde fajna koleżanka i tym bardziej się zastanawiam skąd ta zmiana....bo ja jej nic nie zrobiłam......Chyba poprostu jej zapytam wprost o co chodzi. Tak będzie najlepiej.