Iskierko współczuje wydatku. Wiem ile to kosztuje, bo mój Ł nosi okulary. W dodatku przez to, że ma słaby wzrok musi mieć grubsze szkła, no i do ceny oprawek jeszcze dochodzi cieniowanie szkieł plus antyrefleksy.....koszty zabójcze. Poprostu masakra.
No ja to wiem, o ile oprawke można kupic tanio, to ze szkłami już tak wesoło nie ma. Wiem, że nie potrzebuję bardzo silnych szkieł, ale ja mam cylindry, a to też kosztuje. Na dodatek ostatnie badania wzroku robilam w ....2008 roku i teraz z pewnością szkła dsostanę już mocniejsze....
Muszę więc najpierw zaliczyc badanie wzroku. No, ale teraz sobie dam zrobić najzwyklejsze, takie zebym mogla w pracy funkcjonować. Zeby mi sie literki/cyferki nie zlewały na dokumentach UPO czy na ekranie komputera, no i żeby nikt mi nie powiedział, że źle zabezpieczenia przypinam, bo nie widzę szwów w ubraniach....
Jak przyjdą pieniązki z podatku to sobie dam zrobić drugie, takie lepsze i wtedy będą z antyrefleksem itp...
W ogóle to się zastanawiam nad fotochromami, już dobre kilka lat, ale zawsze kasy mi szkoda,,,
Iskierka w hans anders jest 75 e zniżki na okulary
Ja mam właśnie w okolicy Hans Anders i Pearle i teraz lookam po necie co mają w ofercie....
Bylam w DA, tam jest stoisko z EyeLove i też są jakieś promocje więc trudny wybór....
Dobrze, że w ogole coś widzę