Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak chciałabym córeczkę ale jeśli będzie drugi synek też będę szczęśliwaWitaj malgostak mam dwoch synkow a chcialabym corke
nie nastawiam sie jednak na dziewczynke tylko czuje trzeciego chlopca
pewnie i ty chcialabys dziewczynke?
![]()
mnie boli od wczoraj nie ustannie..podbrzusze mnie kłuje ale miałam tak w pierwszej ciąży też. W dodatku wczoraj złapał mnie atak nerwicy żółądka (choruje na to od ponad roku) i przeleżałam w łóżku dobę bez jedzeniaMałgos mnie też brzuch pobolewa
Trzymam kciuki!Witam, jeszcze nie moge wam powiedzieć czy dołącze do Was, gdyz jeszcze za wszesnie, ale śledze wasze pogaduchy i szczerze zazdroszcze. Nawet jesli nam sie uda to nie wiem czy bede rodzic w czerwcu, ale z kalkulatorów internetowych wynika ze jesli udało nam sie to na czerwiec bedzie poród. Zycze wam zdrówka, i trzymam kciuki.
:-)
ojej ..oby tym razem było wszystko dobrze!!!Czesc dziewczyny. Dolaczam do Waszego zacnego gronaCzerwiec 2015 dopiero sie zaczal, a tu juz tyle spraw do obgadania.
Ja nie wiem, czy wytrwam z Wami do konca. Mam polipa endometrialnego w macicy i mam ryzyko poronienia. Zreszta jestem mama Aniolka i Antosi (3,5 roku). Wczoraj bylam u lekarza. Powiedzial, ze polip powoduje trudnosci z zagniezdzeniem, a moj pecherzyk juz sie zagniezdzil, wiec powinno byc ok. teoretycznie.
Boje sie bardzo stracic tego dzidziusia....
Cześć dziewczyny, jak się macie? Ja czasem zapominam, że jestem w ciąży, zupełnie nie czuję żadnych dolegliwości![]()
Chciałam się Was dzisiaj zapytać, czy pilnujecie tego co jecie, może ćwiczycie? Dla niektórych może to być fanaberią, ale po pierwszej ciąży, gdy zniszczyłam sobie ciało obżarstwem "bo mogę", postanowiłam, że przy następnych ciążach będzie inaczej. Już po połogu byłam bardzo aktywna i choć nie miałam specjalnej diety, odżywiałam się zdrowo, zresztą w jakiś sposób zmuszało do tego karmienie piersią, a potem tak zostało. Teraz przystopowałam z ćwiczeniami, ale zdecydowałam się, że dziś zacznę taki półgodzinny program z youtube przeznaczony specjalnie dla kobiet w pierwszym trymestrze ciążyNawyki żywieniowe mam nadzieję utrzymać - tzn. jem regularnie, piję dużo wody, nie jem słodyczy i fast-foodów - to naprawdę mało wyrzeczeń, a dla naszego organizmu mogą wiele znaczyć (choć dla takich czekoladoholików jak ja to wcale nie mało!
). Dziewczyny, mam nadzieję, że też jesteście chętne na smukłe ciało tuż po ciąży i nie dajecie zbyt mocno ponieść się zachciankom (i nie żebym była jakimś żywieniowym freakiem i healthy fit sportsmenką, ale mcdonald co weekend i codzienne słodkości "bo dziewczynka" to zbyt dużo - tak było w pierwszej ciąży)
)