GingerBaby
Fanka BB :)
Ja doswiadczenia ciazowego nie mam, ale z tego co czytalam  to jeszcze nie ponoc ok 20 tygodnia tak juz bardzie widac, choc to tez pewnie zalezy od jakosci sprzetu i doswiadczenia lekarza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziś jestem cała w nerwach. Jakieś koszmary mi się śniły. Wizytę mam o 17:15 i sram w gacie. Tym bardziej, że wczoraj mnie mocniej brzuch pobolewał i od jajeczkowania prawie cały czas prawy jajnik. I teraz nie pamiętam czy tak było w poprzedniej ciąży bo się macica rozciąga. Do tego mam tak wydęty brzuch jakbym była już w 3 miesiącu :/ No i martwię się, że folik dopiero brałam jak wyszły dwie kreski. Czy z dzidzią będzie ok. P "straszy", że może biźniaki, wtedy sprawę CC przynajmniej mam jasnąEch..... mdłości mnie od rana męczą ale nie wymiotuję. Wypiłam słabą kawę rozpuszczalną z mlekiem i jakos mi po niej nie za dobrze :/
Hahhahaha ja jak zrobię kupę to się rozwija czerwony dywan i fanfary grająja dziś jem grzanki. Ja się upaść nie mogę bo będę na wózku inwalidzkim jeździć
 ja na początku miałam problemy a teraz już ok..jem dużo jabłek;dd Cześć dziewczyny, ja dziś wstałam lewą nogą, jakoś nastroju brak. Dziś wyjeżdżamy na weekend do rodziny na groby. Pewnie będzie wyżerka a ja nie mam apetytu. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
Czy myślicie, że lekarz na USG w 13 tygodniu może już określić płeć?chociażby %?
Mój maż co chwile mnie podpytuje kiedy będziemy wiedzieć...

;-)Hello :-)
Lista zrobiona :-) jak kogos pominelam to pisac priva do mnie z terminem to dopisze :-)
Malazosia
Padlam z opowoesci o kupsztaluaggentka widze jestes -fajnie!
;-)
Sempre
Z ta plcia to zalezy. Bo wtedy chyba widac kat nachylenia bo narzady wygladaja prawie identycznie tylko katem sie roznia. No i pewnie od lekarza. Moj jasiek w 12 tc byl dziewczynka a pozniej mu siusiak wyrosl. Ja raczej wierze w to co kolo 18-20 tc gin zobqczy. Ale nie ukrywam ze chcialabym mega wiedziwc juz i to zeby dziewczynka byla
Malgos
A ja bym tak sie kawki napila z mlekiem taka cud miod i co jak cxuje zapach to mnie odrzuca. A kawoszem nigdy nie bylam raczej pilam z ochoty. Ostatnii to mnoe nawet od wody odrzucilo:-\
Hej
U mnie dziś fatalnie. Rano tak słabo mi było że szok. Wymiotować mi się chciało, ale nie dało rady... Masakra jakaś ;(
Jak poczytałam co jecie to mi niedobrze sie zrobiło. Mnie nie mdli tylko na chleb z masłem i owoce. Zadnej wędliny, mięsa...
Marzycielka u mnie z nastrojem kiepsko ostatnio... Potrafie wybuchnąć z byle powodu...
Ja tez nie mam jeszcze karty ciąży. W poniedziałek bede u gina to zapytam.
MałaZosia trzymam kciuki za wizytę!
Sempre w poprzedniej ciąży w 12 tyg miałam badania prenatalne, i lekarz powiedział mi ze na 90% chłopiec- sprawdziło sięA jak na normalnym usg nie wiem... Następne, zwykle usg mialam w 15 tyg i bylo widać płec.
A, chciałam wam jeszcze napisać., wczoraj przyszła moja poducha do spania. Nie bardzo szczerze wierzyłam ze dzięki niej sie jakoś wygodniej spi. A tak naprawdę spanie miałam dziś no bajka... Az mi sie nie chce wierzyć. Wyspałam się, wypoczęłam i było mi po prostu wygodnie. Rewelacja:-)