Dzien dobry

nie wiem jak to jest ale w tyg jak sama z dziecmi jestem to mam czas na wszystko a w weekend co niby mam chlopa do pomocy wiecznie mi czasu brakuje

Martucha u mnie 10 tc leci a czuje sie dobrze

czasem mnie muli i cyce bola ale ogolnie da sie

Zycze wam sukcesu ze sklepem

niech wszystko sie kreci idealnie

Smilie pewnie tak

czytaja jak jakie tajniaki

Dzieciaczki na poczatku rosna swoim tempem. Wazne, ze jest i serduszko bije

i ciesze sie, ze sie uspokoilas odnosnie blizniakow

Niobe bedzie dobrze

glowa do gory

Nefretete usprawiedliwienie przyjete

MalaZosia ja tam jestem zdania, ze lekarzowi trzeba ufac a jak lepszy specjalista na fundusz przyjmuje to dla mnke wybor prosty

Mikiemu tez stopki leca do srodka. Przy okazji rehabilitacji nawet mu pani oklejala i tez nic nie dalo

nie wiem od czego to zalezy ale ja akurat staram sie nie panikowac. Teraz bylismy w Prokocimiu i na szczescie wsio ok wiec staram sobie dokladac sama zadnych historii bo chyba bym zbikowala. Skoro mlody zdrowy, pelny energii to daj mu szalec i cieszyc sie dziecinstwem a swoje zmartwienia schowaj gleboko bo sie kobietko wykonczysz

Chyle czola przy tak zdrowym jedzonku. Ja sie probuje przestawic na takowe ale ciezko i nie ze wzgledu na mnie co na chlopa i Mikiego. Moze jak sie bardziej zapre to sie uda

Z twojego opisu widac, ze grunt to pozytywne zastawienje i checi wiec trzeba sprobowac

Sheaa witaj
Myszkajoasia podaje reke z tym kibelkiem

nosz w nocy ze 3 razy musze isc

Wczoraj bylismy u znajomych moje dzieci zadziwily mnie okropnie bo byly grzeczne jak nigdy

normalnie jak nie moje

a Miki troche bajek obejrzal i na odchode haslo rzuci "pa i dzieki za bajki" myslalam, ze padne