Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alkmena - co do podgrzewacza, próbowaliśmy go raz użyć, grzał i grzał i nic słoiczek zimny, oddaliśmy go komuś, strasznie się ucieszył, że taki dobry stan, no nieużywany i nie ma w nim KAMIENIA - wtedy to zorientowaliśmy się , że należało do niego nalać wody![]()

dobra agentka z ciebie 
Sheaa - skonsultuj się ze swoim lekarzem czy możesz chodzić do pracy, mi niestety od razu po takiej akcji wypisał L4 i już od 7 tygodnia jestem w domu. Niestety - im więcej ruchu ty gorzej.Missiiss, mam śluz raz brązowy, raz lekko czerwony, ciągle mam zapalenie gardla, kaszel, biore antybiotyk i tak sobie tłumacze ze to od tego, mam zwolnienie od rodzinnej do końca tyg, potem 10 mam urlop i 11 jest święto. Potem bardzo bym chciała wrocic do pracy, bo w domu to tylko rozmyślam... A ty pracujesz, czy lezysz z plamieniami, co Ci ginekolog powiedział?
U mnie na usg wszystko ok, biore duphaston.
Koronkaa - gratulacje! Cieszę się, że tak się wszystko układaA u mnie dzis Happy Sunday)
Bylam dzisiaj u lekarza i zgodnie z usg to 6tydz i 6 dzien wiec jak powiedzial lekarz to tydzien zgodzi z owulacja wiec 7![]()
Dzidziusiowi bije serduszko I wszystko jest w jak najlepszym porzadku) termin ulegl zmianie na 20.06
ale poczekamy bo moze znow sie zmieni
)