Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martynaxyxymartyna - moja bratowa rodzila naturalnie poltora roku po cesarce i dala rade bez zadnych powiklan, za pierwszym musiala miec cc bo spadlo tetno w trakcie naturalnego porodu
malgos83 - ja raczej bede czekala na skurcze, dla dziecka im dluzej w brzuszku tym lepiej, rozni lekarze praktykuja inne rozwiazania, choc ja i tak urodzilam dwa tyg przed terminem... a pod koniec ciazy lezalam plackiem, bylam tez w szpitalu z powodu przedwczesnych skurczy
hej dziewczeta no wiec wlasnie siedze na poczekalni i czekam na pierwsza wizyte u lekarza![]()
Sheaa działa działa a przynajmniej ja widze
Erzsabeth kciuki za wizyte daj znac co i jak:-)
A my siedzimy w domu, pogoda taka paskudna ze tragedia, nie cierpie jesieni najgorsza pora roku dla mnie. M pojechal pograc w pilke z kumplami i nie mam pomyslu na obiad.
malgos - miałam dziś odgrzać pierogi z mięsem... ale może.... ziemniaczki z jajkiem i kefirek? mniam
Smile - też nie lubię jesieni...jakoś te kolory jesieni do mnie w ogóle nie przemawiają
Centrum Polski tez słoneczne:-)