Dzien dobry

dzis tylko raz mnie siusianie obudzilo i pelnie szczescia zaklucily moje dzieci, ktore postanowily od 5.30 sie tluc i wolac mame

Missis swietne wiesci ciesze sie bardzo, ze wyszlas ze szpitala i jednak swieta spedzisz w swoim domku

i niech ktos powie, ze lekarze traktuja wszystkich jednakowo ale znajomosci sie nie licza

ale sie usmialam z tych rekawiczek

jak to kowia potrzeba matka wynalazkow
Smile ah ci faceci za grosz rozumku... Jak dzis humorek?
Gosiula na odpisywanie kazdemu dobra jest aplikacja

czytasz i od razu odpisujesz a stronki mozesz przerzucac minus taki, ze nie widac suwaczkow

zdrowka dla cory

Kasia ja w sumie lubie prasowac ale moj mlodszy musi wtedy spac bo inaczej chce mi pomagac a to moze sie zle skonczyc

oknien myc w pl nie lubilam bo mielismy duzo tu mam tylko 5 i myje ze srodka to jest luzik

a zamiana z mama swietny pomysl

Kasiu przegrzebalam wszystkie swoje papierzyska przepis na sernika bez sera mi wcielo. Poprosze siostre moze ona swoj odgrzebie

Ciasteczko bardzo dobre wiesci - oby tak dalej

a moze sprobujcie zmiejszac porcje? Ja tak malego odstawialam z calej butli bylo pol a pozniej nic albo troche wody. Nie wiem czy na kazde dziecko to dziala
Minka oj chcialabym aby sie sprawdzilo i abysmy sie jednak doczekaly wymarzonej plci u dzieciaczka

powodzenia z zalatwianiem transportu i oby udalo sie tate na swieta zabrac do domku

Sosnowiczka moze mlody mial kilka gorszych dni i chcial miec mame w poblizu? Ot taki pieszczoszek? Moj idzie dopiero w styczniu teraz chcodza tylko te dzieci, ktorych rodzice pracuja i placa za przedszkole
Justyna gratuluje synusia

U nas dzis pieczenie i sprzatanko w planach. Wczoraj bylismy na zakupach i w jednym sklepie moj k zawolal chlopcow i pokazal im takie malusie biale buciki z koronek i powiedzial, ze niedlugo bedziemy takie kupowac. Tak sie mi milo zrobilo bo nie zdawalam sobie sprawy, ze on tak chcialby corcie a tu wyszlo szydlo z worka. Chociaz wolalabym aby sie nie nastawial bo bedzie klops. Ide dzieciom tranu dac i jakiego syropa bo znowu kaszel powrocil.