Malgos chyba te nasze chlopaki to takie gaduly moj tez gada jak najety ale na szczescie mam te 3 h dziennie ciszy

bedzie dobrze bo musi przeciez nie ma innej opcji

Myszkajoasia oooo ja tez chce

chyba w niedziele do mcdonaldsa trza bedzie sie kopnac

Kasia jak masz mozliwosc wziac mame to zabierz Majke. To bedzie dla niej napewno niesamowite przezycie

Ciasteczko masakra z tymi przedszkolami. Nawet nie wiedzialam, ze tak ciezko o miejsce dla dziecka. I tez mysle, ze za kilka lat wiecej nowinek wpadnie na rynek medyczny i bedzie mozna dzieciom pomoc. Poki co dobrze jest jak jest. Wazne, ze corcia widzi, dobrze sie rozwija i jest cudnym dzieckiem a moze z czasem cos mozgowce wymysla i jej tez beda w stanie pomoc

Kiedys pokazywalam im fotki jak byli mali moze to skojarzyl. Dzis mi juz zapowiedzial, ze trzeba dla dzidziusia kupic takie malutkie, sliczne pieluszki, nowe lozeczko, koldre, poduszke, misie i malutkie czekoladki

ciekawe czy taki chetny bedzie do podzialu jak jjz sie male urodzi

Uuu wspolczuje sytuacji z autem. Nie dosc, ze planowana naprawa kosztowna to jeszcze dodatkowe pieniadze trzeba wsadzic. Ehhh to ty masz dzis najgorszy wtorek w roku
Poprasowalam. Wiecie co moze wyjde na jakas okropna matke ale tak sie ciesze, ze mlodszy w przedszkolu i mam troche ciszy i spokoju

nawet sprzatanie czy jakie inne roboty ciesza jak nigdy gdy nie slyszy sie ciage mamoooo