reklama

Pogaduchy czerwcówek

Malgos noo mi sie wydaje, ze jak powie, ze chlopak to juz takie pewniejsze, a tej dziewczynce jednak w kazdej chwili moze cos wyrosnac;) szwagierka do 8 miesiaca miala miec core, ma Mikolaja;)
Choc i tak wierze, ze jak juz powiedzial dziewczynka to i przy porodzie bedzie dziewczynka, no ale jak cos to chlopiece ciuchy mam po synku to jak wyskoczy chlopak nie bedzie skazany na roz;););)

Kasia ooo to niezle... Myslalam ze w ta str pomylki sie raczej nie zdarzaja! A to do porodu myslalas, ze chlopak? Czy juz jakos przed zmienili zdanie ?

reklama
Mi się też wydaje ze jak mówią że chłopak to bardziej pewne chociaż też słyszałam o przypadkach ze miał być chłopak a wyskoczyła dziewczynka. Także chyba pomyłki zdarzają się w obie strony. Ja wierzę że u mnie dziewczynka ze względu na całą ciążę która jest kompletnie inna.

Hej
Ojjj nie straszcie ;-)

Smile
Moja ciaza tez calkiem inna w smakach w mdlosciach w zachciankach wiec tez wierze w to ze jednak trzeciego chlopa nie nosze pod serduchem. 4 lekarzy mi potwierdzalo plec w roznych tygodniach i mam ta nadzieje ze dzwonki jej nie urosna :-D bo ja juz szaleje z sukieneczkami i bucikami. Za chwile zaczne dziergac na szydelku :-)

Ja też w szoku byłam, że w tych czasach lekarz taki numer odstawia..a kuzynka rodziła w tamtym roku więc całkiem niedawno:-D jak jej powiedzieli, że chłopak to zaczęła krzyczeć, że to nie jej bo ona miała mieć córkę..wiadomo szok.Teraz życia sobie nie wyobraża bez małego:) Ja też marzyłam o córce ale jak zobaczyłam wczoraj małego na 3D to mnie zatkało i nie chciałabym żeby była to pomyłka:D aczkolwiek pomyłki nie będzie bo siusiaka mam na zdjęciu no i z buzi wygląda jak chłopak.

aaa i moja ciąża smakowo i fizycznie też inna niż z Dawidkiem więc nie ma reguły:)

Hejka :)

Mnie się zdaje, ze jak lekarz potwierdzi, że chłopak to mało jest pomyłek. Raczej można się pomylić przy dziewczynce. U nas miał byc chłopak i jest. Teraz tez lekarz mega przekonany. Nawet fotkę mam z peniskiem. Więc nie sądzę by teraz miał odpaść :)

Mi lekarz prowadzący powiedział, że dziewczynka ale 100% będzie po porodzie za to na prenatalnych, że na 100% dziewczyna. Zatem myślę że pomyłki nie będzie, szczególnie że też czuje że to dziewczyna.
Ale znam przypadek, że miał być chłopak a urodziła się dziewczynka.

Miłego dnia, uciekam nadrabiać zamknięty

Do końca miał być chłopak, dobrze że cesarki mi nie robili bo bym ich tam rozniosła że mi dziecko podmienili:D

Mi już lepiej, tata zrobił mi jakąś miksture z galka muszkatolowa i mieta i wolę nie wiedzieć co tam jeszcze było ale zadzialalo expresowo :D

Malgos ja też zauroczona synusiem;)

Smile
Nie ma innej opcji ;-) ja tylko mam ze starym jadke o imie :-\ kompletnie inne gusta mamy aaggrr

No to se obiad pogotowalam... stary konczy w kuchni bo mnie od stania juz podwozie boli i ciagnie. A co bedzie jak mloda bedzie wazyc kilogram i wiecej !o_Oo_O
Chyba juz tylko na lezenie bede skazana :-\

Ciasteczko
A u ciebie jak szyjka i bole? Wszystko juz przeszlo? Ja w szpitalu zlapalam ta klebsielle to 7 dni dozylni mi dawali i 3 dni w domu zinnat 500 mg. Ty chyba tez zinnat bralas tak? Mam nadzieje ze juz nic w tej szyjce mi sie nie pojawi bo chyba padne...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry