Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kamcia rowniez trzymam mocno kciuki i juz na pewno niedługo usłyszymy od ciebie o dobrych wiadomościach
A co do sesji ciążowej bardzo chciałabym zrobic sobie ale jakoś nie czuje sie zbyt seksownie z brzuszkiem wydaje mi sie ze jest nas za duzo może za kilka tygodni zaakceptuje moje krągłości
Kamcia czasami myślałam co u Ciebie i cieszę się, że napisałaś trzymam kciuki, żeby za pierwszym podejściem teścik wskazał dwie kreseczki daj koniecznie znać jak się uda:*
Sympatyczna, u nas Walentynki bardzo miło - stwierdziliśmy z mężem, że trzeba korzystać z ostatnich miesięcy we dwoje i poszliśmy na romantyczną kolację do restauracji Dużo zdrówka dla Was!
Czesc dziewczyny! Jestem tutaj calkiem nowa i bardzo sie ciesze sie, ze Google nakierowal mnie na to forum. Fajnie jest sie znalezc wsrod czerwcowych ciezarowek! :-)
Ja mam termin na 2 czerwca i juz sie nie moge doczekac!! Pozdrawiam wszystkie obecne/przyszle mamy )