Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lubię ciasto shrek zarówno czerwone jak i zieloneCześćJa już od rana opyliłam 2 ciasta, niestety bez kawy bo jakoś nie podchodziła mi ;/ Na urodzinki córki oprócz tortu zrobiłam czerwonego shreka i ciasto czekoladowe. Tyle tego wyszło, że jeszcze dzisiaj kończyliśmy
![]()
A tak przy okazji współczuję wam tych mdłości![]()
Teraz sobie siedzę i myślę, że trochę przeraża mnie fakt, że za niedługo znowu będzie maleństwo w domu. Znowu małe ciuszki, karmienie na żądanie no i oczywiście opieka nad moją starszą córką która jeszcze jest malutka.
a ja mam dzisiaj gości. Przyjeżdża moja siostra z mężem i córką. Właśnie kończe robić kruche ciasteczka z lentylkami a za chwilę w ruch pójdą pączki serowe kładzione łyżką![]()
Małgoś moje libido wczoraj sięgnęlo zenitu i musialam po prostu musialam męża wykorzystaćale on sam juz mial dość celibatu i poddał sie
![]()
Smile...! Podzieliłabyś sie![]()
Dżoana dokładnie tak jak piszesz.ostatnio uslyszalam od szwagierki ze niepotrzebnie ppwiedzialam synkowi o tym ze bedzie mial rodzenstwo bo przeciez jeszcze moge poronic :-/
wkurzyla mnie bo ja nie mysle nawet o czyms takim. Ona tez jest w ciazy i swojemu dziecku ppwiedziala ale on sie wcale nie cieszy i nie chce braciszka /siostrzyczki. Mój kacper przytulla sie pyta itd... przykro mi sie zrobilo jak tak ppwiedziala.![]()
chyba bym odrazu wyszła - i tak jak mówi Kamcia, żeby czsami jej słowa nie poszły na jej strone zle.. okropienstwo i zazdrość ludzka nie zna granic! ale sie zdenerwowalam, Martucha współczuje