Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a u mnie wielkie przygotowania do ostatniego egzaminu..i pisanie pracy..przez co..tylko uzupełnianie zakupów (wczoraj kupiliśmy stelaz do baldachimu) ..koszulę do karmienia, i zaraz na allegro zamówię sobie elektryczny laktator
co do prania..prasowania - zaczynam w poniedzialek!!!!!!!
Dziewczyny a JA przez dwa dni 2 i 3 maja prałam i prasowałam ..nie zdawałam sobie sprawy z faktu posiadania tylu ciuszków...kiedy Marcinek je wynosi...mam dosyć na razie prasowania ....
oto kącik Maluszka
wizyta mamy byla pracowita i dzieki temu maluch ma lozeczko zaraz obok naszego:
narazie bez poscieli, ale jak widac mamy tez wanienke ;D
a tutaj szafka do przewijania, na ktorej narazie stoi fotelik, a lampka i rzezba-domek pewnie sie przeprowadza....a moze nie
Agatatje - fajniutko, wszystko tak blisko, cieplo i przytulnie... no po prostu fajny macie ten apartamencik.
Nasze lozeczko dojdzie do nas prawdopodobnie 9 maja wiec weekend 13-14 bedzie pracowity i mam nadzieje, ze tez bede mogla pochwalic sie zdjatkami (ktore teraz wiem jak wklejac )
ale urczo przygotowałyście Olu, Agatatje kącik dla Maluszków - bombowow wrecz!
a ja obiecałam sobie, że na dniach spakuję torbe, szczególnie, ze dowiedziałam się, ze szwagierka kumpeli urodziła coreczke 3 tygodnie wczesniej..a inna koleżanka też córeczkę dwa wczesniej... : a ja mam ostatnio dość czesto w nocy skurcze..