reklama
KasiaDe - Bardzo bardzo ładnia komoda!
Sumko - pomysł uwazam za genialny - . Ja coprawda mam taką komode - na wysokości brzuszka i tam bedzie przewijak, ale inaczej zrobilabym pewnie z pralki taki użytek, szczegolnie, ze przypomnialo mi się, ze znajomi tak mieli.
Postanowiłam od poniedzialku wziac sie za generalne porzadki - pomóc mezowi - w sobote zlecilam mu malowanie pokoiku - i zapewne bedzie mega sprzątansko..a i chcialabym sie wybrac do takiej hurtowni i kupic juz przewijak, pościel do wózeczka, recznik z nakryciem na głowkę, wanienką ze stojakiem, koszulę do karmienia, klapki, i inne "bajery" do szpitala dla mnie - szczegółów jeszcze nie znam
oj..zaraz siadam robic listę :
Sumko - pomysł uwazam za genialny - . Ja coprawda mam taką komode - na wysokości brzuszka i tam bedzie przewijak, ale inaczej zrobilabym pewnie z pralki taki użytek, szczegolnie, ze przypomnialo mi się, ze znajomi tak mieli.
Postanowiłam od poniedzialku wziac sie za generalne porzadki - pomóc mezowi - w sobote zlecilam mu malowanie pokoiku - i zapewne bedzie mega sprzątansko..a i chcialabym sie wybrac do takiej hurtowni i kupic juz przewijak, pościel do wózeczka, recznik z nakryciem na głowkę, wanienką ze stojakiem, koszulę do karmienia, klapki, i inne "bajery" do szpitala dla mnie - szczegółów jeszcze nie znam
Dzięki Rusałko!
Co do przewijaka, to kupiliśmy na allegro taki montowany do ściany (nazywany łazienkowym), który sie rozkłada. Na codzień wisi sobie złożony przy śnianie a jak zachodzi potrzeba, to rozkłada się i przewija dzidzię. Super jest w nim to, że nie zajmuje duzo miejsca i montuje na odpowiedniej dla siebie wysokości - żeby plecki nie bolały i było wygodnie.
Nie mam go jeszcze zamontowanego, ale jak będzie wisiał, to zrobię zdjęcie.
Co do przewijaka, to kupiliśmy na allegro taki montowany do ściany (nazywany łazienkowym), który sie rozkłada. Na codzień wisi sobie złożony przy śnianie a jak zachodzi potrzeba, to rozkłada się i przewija dzidzię. Super jest w nim to, że nie zajmuje duzo miejsca i montuje na odpowiedniej dla siebie wysokości - żeby plecki nie bolały i było wygodnie.
Nie mam go jeszcze zamontowanego, ale jak będzie wisiał, to zrobię zdjęcie.
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Kasia De wlasnie takie proste ksztalty lubie, bardzo ladna komoda. Ja bede z synusiem ,jego lozeczkiem i szafeczka w jednym pokoju. Dopiero jak sie przeprowadze to malemu urzadze pokoik 
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
DZIEWCZYNY, CO TAM Z WASZYMI POKOIKAMI, JAK PRZYGOTOWANIA, BO COŚ ZAPOMNIAŁYSMY O NASZYM WĄTKU
)
U nas wielkie przemeblowanie. Musimy przenieść meble z pokoju Maluszka do innego a żeby to zrobić to najpierw trzeba tamten opróżnić. Więc WIELKIE sprzątanie. Może w przyszłym tygodniu uda się w końcu złożyć mebelki małego bo jak już pisałam czekają grzecznie w piwnicy. A wtedy jakiś tydzień zostaje na pouikładanie rzeczy, pranie itp. Bo jak nie to mężuś będzie miał pracowite dni gdy będę w szpitalu. Potem zostanie już tylko łóżeczko, ale to dopiero po porodzie. Więc u nas niby wszystko gotowe, a jednak...
reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
noooo, wreszcie ruszyl ten wątek, ja też zaczynam prać i prasować więc niedługo cos powklejam
buziaki
)
buziaki
Podziel się: