reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Agaciulko,ja tez mocno trzymam za was kciuki,ta magiczna chwila zaraz nastąpi
szczęśliwego rozwiązania!
Hej, dziewczyny..Sliczny pokoik Agaciukowego maleństwa. Chce powiedzieć, że pełno pokoików znajdzieie na sierpniowych mamach w wątku wszystko dla domu. Trzeba sie cofnąc spory kawałek, ale gdzies tam nawstawiałysmy mnóssstwo fotek. Inspirujcie sie, zapraszam!
marzena9
Fanka BB :)
U nas juz prawie skonczone przygotowania pokoiku
Tylko musze poczekac cierpliwie na przewijak bo mi przyslali nie ten kolor. ale mebelki skrecone, lozeczko tez. no powoli czuje ze wychodze na prosta. odkad wyszlam ze szpitala czuje jakby mnie cos ciagle popedzalo do dzialania. prac, ukladac, ustawiac, segregowac! jak posiedze z pol godziny w fotelu to juz mnie cos podrywa do pracy!!! obsesja! to chyba to wicie gniazda mi sie wlaczlo a wszystko przez te 10 dni w szpitalu bo mi sie ubzduralo ze moge nie zdazyc ;D Tylko jak tak dalej bede sobie wymyslac co jeszcze MUSZE zrobic to faktycznie moge nie zdazyc z czyms bo na porodowce wyladuje ;D ;D ;D
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Kalina przez ciebie jestem chora po oglądaniu twoich inspiracji. Dokładnie mój gust ;D ;D ;D No ale niestety pokoju dla bobo nie posiadam i trzeba mu wynająć kawałek sypialenki 
Ale muszę się pochwalić że mimo moich wcześniejszych narzekań na brak miejsca na przewijak kupiłam bardzo fajny i nawet znalazło się na niego miejsce w łazience ;D
U mnie też kołyska skręcona ;D ;D ;D ;D i od wczoraj śpi w niej prawdziwy miś, którym się muszę w dodatku opiekować jak moje dziecko idzie do przedszkola. Ale mi Bartek zafundował kurs opieki nad maluchem. Nawet go muszę przewijać ;D
Ale muszę się pochwalić że mimo moich wcześniejszych narzekań na brak miejsca na przewijak kupiłam bardzo fajny i nawet znalazło się na niego miejsce w łazience ;D
U mnie też kołyska skręcona ;D ;D ;D ;D i od wczoraj śpi w niej prawdziwy miś, którym się muszę w dodatku opiekować jak moje dziecko idzie do przedszkola. Ale mi Bartek zafundował kurs opieki nad maluchem. Nawet go muszę przewijać ;D
reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My też zrobiliśmy Małej kącik u nas w sypialni. Wczoraj skręciliśmy łóżeczko, zrobiliśmy małe przemeblowanie i mucha nie siada
Tylko pies trochę zdezorientowany
Jak zaczęliśmy przestawiac meble, to walnęła sie do swojego łóżka i żadną siłą nie dawała się ruszyć
Chyba sie bała, że ją zamierzamy z pokoju wyeksmitować :laugh:
A teraz wygląda już cudnie... Tylko pościel zamierzam założyć dopiero, jak mnie skurcze dopadną - żeby się nie kurzyła i żeby mieć zajęcie
Ale fajnie było obudzić się dzisiaj i zobaczyć to maleńkie łóżeczka tak blisko naszego...
A teraz wygląda już cudnie... Tylko pościel zamierzam założyć dopiero, jak mnie skurcze dopadną - żeby się nie kurzyła i żeby mieć zajęcie
Podziel się: