Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak sie chcesz na cos decydowac to ja bym wybrala z tej firmy
:-) Moja "szwagierka" ma, ale model Techno i naprawde super sie go prowadzi
:-)Hajduga, podstawowe pytanie: ile kasy chcesz na to przeznaczyc? ;-)Cześc dziewczyny . Potrzebuje porady . Chce kupić w prezencie wózeczek spacerowy i niemoge się zdecydować a musze jutro najpóźniej go kupić ! Ma to być wózeczek który rozkłada sie do leżenia . W miare lekki ale stabilny . A i musi mieć pięciopunktowe pasy i barierkę . Najlepiej na troszke większych kołach . A i siedzenie musi byc troszke pod katem żeby dziecko sie niezsuwało . Proszę o rade
hajduga jak na prezent to oczywiście dużo kasy, ale jak na zakup wózka to właśnie może być i dużo i mało, wybór jest olbrzymi, ja nic nowego nie polecę, mam dwa deltimy teraz, x-lander spełnia Twoje wymagania ale jest droższy, a parasolk znowu się na płasko nie rozkłada no i małe kółka ma (15cm) ale kosztowała poniżej 300 zł, a coś takiego jak dominique wybrała, maclaren, tylko nie wiem jak się rozkłada...BEDYTA fakt mało mam czasu ale moge też kupic na allegro ale z odbiorem osobistym ! Może i to niejest duzo ale jak na prezent to troszke jest ! Poradzcie mi chociaż jaka firma jest warta uwagi moge troszke wiecej dac za wózeczek ale musi to byc cos fajnego !