Kasiiula
mamusia Pawełka :)
napewno bedzie dobrze pewnie kwestia czasu i pozamyka ci sie tam wszytsko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie.. gdyby od razu nie zrobił usg, to uznałabym , że ściemnia, ale zrobil...to nie zazdroszcze tego przedłużenia połogutez nie słyszałam o czymś takim!
A kiedy powtarzasz cukier?
na seks pozwolił10 tyg![]()
mi plamienie sie nie zmniejsza, nic a nic...
A powiedz czy seks odpada w takim razie?![]()
, ale z plamieniem chyba nie mam ochoty... Moze przez to ze jestes ciagle na wysokich obrotach co??Byłam u gina. Dowiedziałąm się, że istnieje coś takiego jak przedłużony połóg - mimo tego, że wszystko wygojone, w usg było widoać ze wygojona także w środku, plamienie może sie utrzymywać do 10 tygodni. Oczywiście mam ten przedużony połóg
Wyniki cukru też średnie, gin kazał powtórzyć badanie z laboratorium na krwi żylnej... :-(
Ja to bym chyba wrocila do tego szpitala i lekarza co to spieprzyl i sie zapytala co on teraz z tym zrobiA ja jestem po badaniu "potalogowym", i wszysto dobrze tylko ze najprawdopodobniej nie donosze ani jednej ciazy wiecej. Podczas wydobyc lozyska cos spierdzielili i mam niewydolnosc szyjkowo-ciesniowa czyli mam caly czas otwarta szyjke macicy. Mam sie wystrzegac zachodzenia w ciaze i do kontroli za dwa-trzy miesiace. Jesli sie nic nie zmieni, a bede chciala miec jeszcze jedno dziecko to a) musze lezec od 3 miesiaca, b) musze miec zalozony szew na szyjke
Super nie...![]()
,Ojjjj chcialabym wzyc 59 szoooookkkkk - chyba w marzeniachDziewczynki co ja mam zrobić?
Przed ciążą ważyłam 48 kg chudzina ze szok w rozmiarze 34 lub 36.
W ciąży przytyłam do 70 kg teraz mam 59 i w nic się niemieszczę, mam duże uda, brzuch i pupkę. W żadne moje spodnie dla glizdy się nie mieszcze! Do tego brzuch jak galareta, co ja mam zrobić? Muszę zacząć czytać o jakiś ćwiczeniach po porodzie bo zwariuję z tym dużym tylkiem. Po domu chodze wiecznie w piżamie bo nie mam co na siebie włożyć a na zakupy nie mam czasu :-(

A ja jestem po badaniu "pologowym", i wszysto dobrze tylko ze najprawdopodobniej nie donosze ani jednej ciazy wiecej. Podczas wydobyc lozyska cos spierdzielili i mam niewydolnosc szyjkowo-ciesniowa czyli mam caly czas otwarta szyjke macicy. Mam sie wystrzegac zachodzenia w ciaze i do kontroli za dwa-trzy miesiace. Jesli sie nic nie zmieni, a bede chciala miec jeszcze jedno dziecko to a) musze lezec od 3 miesiaca, b) musze miec zalozony szew na szyjke
Super nie...![]()
cos chyba jest nie takpassi a to moze im tak ujsc na sucho?cos chyba jest nie tak
Juz rozmawialam z mja ginekolog, jesli stan sie utrzyma i po kontroli za 3 miesiace bedzie to samo to bede sie sadzic z nimi. W karcie (wypisie) nie ma ani slowa na ten temat, to co moja ginke zainteresowalo to to ze dostalam bardzo duzo bardzo mocnych antybiotykow (duzo wiecej niz normalnie) dlatego zrobila usg i "wyszlo szydlo z wora". Sa zrobione zdjecia.

i znowu to mowie: wez sie tu lecz w tej pieprzonej pl