Cześć dziewczyny na wynikach badań bhcg ze szpitala pisze obok ze wynik poniżej 1, 4-5 tydz. Wynik to < 100, czy to oznacza ze to ciąża?. Czytałam ze laboratoria mogą mieć różne oznaczenia. Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez to dla mnie jest dziwne dlatego napisałam tutaj o poradę , wynik <0.100 złe napisałam wcześniej, a obok pisze kobiety poniżej 1, 4-5 tydz. Może złe coś napisaliNie rozumiem, wynik poniżej 1 oznacza ciążę? A Ty masz wynik powyżej 100? Chyba coś niedokładnie napisałaś![]()
Ja bym zadzwoniła do szpitala z prośbą o intepretację, bo nie jesteś w stanie zrozumieć i tyle. Na pewno ktoś Ci pomoże.Tez to dla mnie jest dziwne dlatego napisałam tutaj o poradę , wynik <0.100 złe napisałam wcześniej, a obok pisze kobiety poniżej 1, 4-5 tydz. Może złe coś napisali
Dziewczyna w komentarzach napisała, ze żle wypisała w tytule. Ona ma < 0,1, a pisze, że 4-5 tydzień powinien mieć <1.Skoro wynik to MNIEJ niż 0,1 a ciąża jest POWYŻEJ 5 to wystarczy ustalić czy 0, 1 to mniej niz 5